Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Paprikáshoz milyen koretet...

Paprikáshoz milyen koretet szoktatok készíteni?!

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a paprikásokat / tejfollel behabart porkolteket / ,és sok fajtâját szoktam készíteni, sokféleképpen:, pl.: harcsapaprikás,bakonyi harcsapaprikás,gombapaprikás, zoldbabparikás,pulykapaprikás,bakonyi pulykamellpaprikás, temesvári sertéspaprikás, bakonyi sertéspaprikás,csirkeporkolt, zoldbabos-gombás sertéspaprikás, stb.

Kipróbáltam hozzá már sok koretet,pl. tésztát,galuskát /kicsit, nagyot,óriást/, pirított hagymás sajtos tejfolos galuskát, carbonara tésztát,, tarhonyát,stb. de szeretném még érdekesebbé tenni a "kíválatomat"! Tudtok ajánlani valamit?! Ti mivel szoktátok az efféle ételeket tálalni?! Koszi a kedves válaszaitokat!

2016. aug. 30. 14:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Tejfölös pörköltekhez szeretjük a krokettet, de szoktuk enni bulgurral is.
2016. aug. 30. 14:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam:

- sertéspörkölt, csirkepörkölt = nokedlivel

- marhapörkölt, sertés csülökpörkölt, körömpörkölt = krumplival

- gombapörkölt = rizzsel

Egyéb zöldségből készített pörköltek: zöldbab, tök, patisszon, hasonlókból, akkor leginkább rizst,

Újabban cukkinit csíkozok, üres teflonban elsütöm, elpárologtatom belőle a lét, és mint a kifőzött tészta.

De ezt csak nyáron, amikor zöldséget akarok zöldséggel enni. :)))

2016. aug. 30. 14:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Kedves elso ! A krokettet nagyon szeretem! Eddig eszembe sem jutott kipróbálni azzal! Koszi!:)) A bulgur ízét tudod hasonlïtani valamihez?!
2016. aug. 30. 14:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Keddves mádodik! A cukkinispagettit én is láttam mar valahol, és nbagyon tetszett, de nem tudtam, hohy milyen, így még nem próbaltam, de ha ajánlod, akkor meg is kóstolom!!!:)) koszii:))
2016. aug. 30. 14:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Bulgur ízét nem tudom hasonlítani semmihez, de olyan semleges, mint a rizs vagy a tarhanya.
2016. aug. 30. 15:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Koszi a segítseget! A tarhonyát (nagyjából) szeretem, úgyhogy akkor finom lehet a bulgurral is. Kipróbálom, koszi!!
2016. aug. 30. 15:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Kizárólag nokedlit :)
2016. aug. 30. 17:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát az tényleg finom mindenhez:)) Milyent szoktál szaggatni?! Aprót/óriast, kozepest?! Hogy készïted?! :))
2016. aug. 30. 17:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Harcsapaprikás - túrós csuszával.

Harcsapaprikás - túrósgaluskával .../a túró a galuska tésztájában van,és füstölt szalonna zsírján pirított vöröshagymára szedem rá ,meglocsolom tejföllel rászórom a pörcöt és átsütöm egy kicsit a sütőben./

Kakaspörkölt - polentával

2016. aug. 30. 19:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Az nyagyon finom, tegnap én is azt készítettem!!:)) Illetve bakonyi harcsapaprikást szalonnás túrós galuskával:))
2016. szept. 10. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!