Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért van az, hogy légkeverése...

Miért van az, hogy légkeveréses sütőben nem sül meg a piskóta közepe? Van valami praktikátok?

Figyelt kérdés

Ha leveszem a légkeverés funkciót akkor megsül?

Elköltöztem és soha nem volt légkeveréses sütőm, és kétségbe vagyok esve... A húsok jól megsülnek benne de a süti az nem akar...



2017. máj. 18. 08:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne légkeveréssel süsd, hanem simán, és ne nagy hőfokon.
2017. máj. 18. 10:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
oké, köszi
2017. máj. 18. 10:20
 3/4 anonim ***** válasza:

A piskóta az az, ami nem igazán szereti a légkeverést, de egyéb sütiket lehet vele sütni.

Amire figyelni kell, hogy a receptben emgadott höfokot kb 20-szal (p. 180 fok helyett 160) csökkenteni kell, akkor rendesen átsül a közepe is.

2017. máj. 18. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2017. máj. 19. 09:07

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!