Jo, magas piskota recept amit lehet formazni is?
egybe megsütsz egy sima négyszög piskótát, utána kicsit megfaragod az íveknél, a melleket külön a legegyszerűbb készíteni, pl egy kislábosban sütőd és akkor a mérete már jó is, már csak félgömb alakúra kell faragni.
krémmel ráragasztod a cicit a testre...
ahany tojas,annyi dkg liszt,es cukor,kis sütőpor. ha megsütötted,elöször vagd lapokra,vagy ha ugy konnyebb,laponkent is sütheted. töltsd be kremmel,jol dermeszd ki es utana könnyen tudod formazni. a sima piskotat nem könnyű.
itt egy csokikrem recept,ami tenyleg finom,en nem szeretem a vajas kremeket,de ez hatarozottan jó,és hűtés után pont annyira kemény,hogy lehessen formazni,de enni is. 40g pudingport megfozol 160g cukorral,4dl tejjel,meg melegen belekeversz 200g étcsokoládét.kihűtöd,kihabosítod 35dkg vajjal/krém margarinnal. a vajat elotte egy picit olvaszd meg. ez egy 26cm atmeroju kerek,3 lapos tortahoz elegendo krem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!