Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miert nem foznek a mai Nők,...

Smilet kérdése:

Miert nem foznek a mai Nők, Anyák? Kinek mi az oka, hogy nem foz?

Figyelt kérdés
Kivancsi lennek ra,hogy aki inkabb etelt rendel az miert teszi? Akar kisgyermekes anyukak,egyedul allo nok. Elborzadva tapasztalom,hogy sokan nem akarnak fozni a csaladjuknak,pedif ez nagyon fontos!!!!

2017. máj. 21. 19:40
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
90%
Én csak hétvégén főzők mert gyerekeim bent esznek az ovi suliba,estére meg vagy hideg vagy ha meleg akkor virsli ,gomboc valami hasonlo,én nem csinálok nagy ügyet belöle .
2017. máj. 22. 05:47
 22/35 anonim ***** válasza:
26%

Sokan nagyon igénytelenek a kajára. Közös kajáláskor sunyiban nézem a mások által rendelt kajákat. 800-1000 forintért megrendelik a fos ebédet, aminek a fele a kukában landol, annyira rossz. Persze nem csodálom, én sem enném meg ránézésre sem...

Nálunk gyerekként otthon szokás volt főzni, ezt a szokást vettem át én is és a férjem is. Valahogy elképzelhetetlen, hogy ne mi rakjuk össze a kajánkat. Inkább főzünk 2-3 naponta vagy korareggel, de akkor az legyen minőségi és finom.

Amúgy a többi válaszolóval abban egyetértek, hogy ez NEM női probléma.

2017. máj. 22. 06:27
 23/35 anonim ***** válasza:
77%

"? Egy spagetti vagy egy tojasos nokedli osszeallitasa max fel ora"

Megjegyzem rendszeresen főzök de akkor már normális ételeket. Az ilyen csak arra jó hogy tápanyaghiányos, beteg legyen a család. Akinek ennyi fantáziája van mint neked kérdező az jobban teszi ha rendel mert ennél jóval egészségesebb alternatíva...

2017. máj. 22. 07:19
 24/35 anonim ***** válasza:
75%

Én fozok mindennap, de nem is dolgozom, csak heti 3 nap. Arra a 3 napra meg mindig elore elkészitek már valamit.

Viszont anyosom nem fozott, csak hétvégén, akkor elkészitett 2-3 féle ételt és ennyi. Reggel 5-kor indult a munkaba, a gyerekeit fél6-re vitte egy holgyhoz, aki vigyazott rájuk, és este 7kor végzett..ugyhgy este 8ra voltak otthon a 3 gyerekkel.. :S Aposommal egyutt, egy munkahelyen dolgoztak, igy mindenki egy idoben indult el reggel és érkeztek meg este. Sokszor még szombaton is dolgoztak, illetve vasárnap. Ez volt az ára annak, hogy anno 40 éve, a hitelt igy vissza tudtak torleszteni 3 év alatt. (Egyébként Franciaorszagban éltek és Svájcba jártak át dolgozni)

2017. máj. 22. 08:53
 25/35 anonim ***** válasza:
78%
Mert minek. A gyerekek a suliban esznek, mi a munkahelyünkön. Hétvégén a nagyi főz, minden más esetben én (szünetek, nyaralás).
2017. máj. 22. 09:34
 26/35 anonim ***** válasza:
80%

Nem igazán értem ez miért zavar téged kérdező?!

Mindenki maga dönti el mivel tölti az idejét.

Én szerencsés vagyok mert 15:00-re már otthon vagyok így van időm főzni,de szeretek is így ha nem is mindennap de minden másnap biztosan főznék ha kevesebb időm lenne akkor is.

Emellett tökéletesen megértem azokat az anyákat/nőket akik mondjuk csak hétvégenként főznek mert akkor tudnak rá időt szakítani.

Akik egyáltalán nem főznek azokat már mondjuk kevésbé értem meg,de az is az ő dolguk.

Ha neki és a családnak jó akkor senkinek semmi köze hozzá.

2017. máj. 22. 09:35
 27/35 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, miért gond neked, hogy más mit eszik. Keress olyan nőt, aki szeret főzni. Estig áll a konyhában meló után és utána még lelkes az ágyban. Mert két főre kirántani két húst nem nagy dolog, de szorozd fel, hogyha már van két gyerek, akkor több idő a kajakészítés és akkor még ott a mosogatás, konyha rendberakása is és még tanulhatsz a gyerekkel meg fürdetheted is őket.
2017. máj. 22. 10:17
 28/35 anonim ***** válasza:
63%

Negyvenes éveimben járok, férfi vagyok.

A következő képen "csinálom" hosszú évek óta.

Én délelőtt 10-töl este 10-11-is dolgozom. A feleség 13 tól szintén este 22-23 óráig.

Egy dolga van a rendrakás és hogy beállítson felvételre egy meccset a napi tv műsorból.

Hazaérkezvén simán megfőzök "focizás" közben szinte bármit 2 óra alatt, ami megegyezik egy mérkőzés hosszával.

Ja, némi sördopping azért elkel.

...azt meg sem merem említeni, hogy 2 óra alatt ki is lehet mosni egy adag ruhát! :D

Nagy bevásárlásra együtt megyünk, vagy a közeli kisboltban 4-9 perc alatt elintézzük!

Az asszony egyébként kiválóan főz és mos, csak így eloszlanak a mindennapos rutin házi feladatok.

2017. máj. 22. 10:28
 29/35 anonim ***** válasza:
95%

Magyarország 2017 sztereotípiák/elvárások a nőkről/től

Ha a nő nem dolgozik reggeltől estig, akkor élősködő, és a férfi pénzén él.

Ha dolgozik, akkor karrierista pcsa.

Ha gyereket szül, akkor a csöndben, elbújva nevelje a gyerekét, hogy ne zavarjon senkit, apukát se, lehetőleg ne használja a tömegközlekedést.

Ha nem szül gyereket, akkor rbanc, a meddőség is csak kifogás.

Hálát adok az Istennek, hogy normális barátom van hat éve, aki megcsinálja magának a kaját,

ha mondjuk este 9-ig dolgozom. Tud varrni, rendben tartja a dolgait, és ezerszer férfiasabb, mint az itt nyivákoló (jaaaj miért nincsen még barátnőm, minden nő gonosz) és ilyen kamukérdéseket feltevő fiúkák. Mert azt azért vágjátok, hogy ezt a kérdést ilyen srác tette fel, hiába kamuzza, hogy nő... ez nagyon nyilvánvaló. :)

2017. máj. 22. 11:12
 30/35 anonim ***** válasza:
"Negyvenes éveimben járok, férfi vagyok. stb." REspect.
2017. máj. 22. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!