Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A palacsintatésztába miért...

A palacsintatésztába miért kell só meg cukor?

Figyelt kérdés
Nem értem miért szükséges, mit ad hozzá az az egy csipet só meg egy evőkanál cukor? Mi van ha kihagyom?
2017. jan. 16. 18:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
81%
19: De ha magában eszed töltelék nélkül? Akkor mitől lesz édes? Mi pl. a túróba, amivel megtöltjük, nem szoktunk cukrot tenni csak a tésztába.
2017. jan. 16. 21:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/24 anonim ***** válasza:
90%
21:50 egyik sem olyan egészségtelen, mint a cukor. Viszont 1 kanál cukor sem az, sőt létszükséglet az agynak. A sok 1 kanál az egészségtelen
2017. jan. 16. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/24 anonim ***** válasza:
91%
Több kell mint egy csipet... anélkül ízetlen.
2017. jan. 17. 07:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Én egy csipet sót teszek bele, azt se mindig. cukrot nem sose teszek bele. Anyàtól tanultam igy. Mama mindig tesz bele egy rakat cukrot, totál édes lesz tőle. Szerintem felesleges bele a cukor, a töltelék úgyis édes. Ráadásul amióta cukorbeteg vagyok, teljes kiörlésű lisztből csinàlom. Sokan fújolják, szerintem ugyanolyan jó.
2017. jan. 17. 10:11
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!