Mit készítsek ennyi cukorból?
Figyelt kérdés
2kg
Sajnos balul sült el az egyik receptem és nem akarom kidobni ezt a sok cukrot.
A cukor tartalmaz vizet olajat tojásfehérjét kapuchino-t citromlevet az ízén kiérződik a fokhagyma állaga hab szerű. Mennyisége 3l.
Ha mikróba teszem karamellizálódik.
2016. dec. 29. 19:51
1/14 anonim válasza:
Most jól értem, hogy azt írtad fokhagyma érezhető a cukron? Csak mert nem tüntetted fel, hogy az is van benne és nem egészen tiszta a dolog. De ha tényleg fokhagymás ízű akkor kuka vagy úgy 40-50 kiló húshoz megpróbálsz valami pácot csinálni belőle, akkora mennyiséghez jó a 3 kiló cukor. Más tippem nagyon nincs.
2/14 A kérdező kommentje:
Nem volt elmosva a lábos amiben lefölöztem a tojást és utoljára fokhagyma szósz főtt benne. Így nem raktam bele de bele került :)
Szörpöt próbáltam volna de a liszt és a kapuchino kiérződik :/
2016. dec. 29. 20:16
3/14 anonim válasza:
Csak tudnám minek mindent agyoncukrozni.
4/14 A kérdező kommentje:
:d
2016. dec. 29. 21:05
5/14 anonim válasza:
Két kiló fokhagymás-kávés cukor. Nyami. Hát erre nem tudok okosat mondani, pedig cukrász volnék, plusz van egy ritka spórolós, újrahasználós nagyikám, de még így is passzolok. Ez sajnos kuka.
6/14 A kérdező kommentje:
De én csinálni akarok belőle valami finomat. Nem lehet marcipánt készíteni vagy valami szobrot ennyi cukorból?
2016. dec. 29. 21:27
7/14 anonim válasza:
Lehet hogy hülyeséget írok, de próbáld meg a fokhagymát elnyomni valamivel, mondjuk tegyél bele fahéjat. Nem lesz egy nagy durranás, de gondolom nem eladásra akarsz süteményt készíteni, hanem saját magadnak. Ha már így sikerült én nem dobnám ki.
8/14 anonim válasza:
Ennyi cukorból csinálhatsz esetleg fahéjas habrolót! :D Kis újítás a fahéj. Azért ajánlottam a fahéjat mert eléggé el tud nyomni sokféle ízt. Szerintem beválhat. Próbáld ki.
10/14 A kérdező kommentje:
Nem érződik ki a fokhagyma csak a lábosban volt olyan illata.
A habrolónak mi a receptje?
2016. dec. 30. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!