Mit készítsek ennyi cukorból?
2kg
Sajnos balul sült el az egyik receptem és nem akarom kidobni ezt a sok cukrot.
A cukor tartalmaz vizet olajat tojásfehérjét kapuchino-t citromlevet az ízén kiérződik a fokhagyma állaga hab szerű. Mennyisége 3l.
Ha mikróba teszem karamellizálódik.
A habroló habja gyakorlatilag tojásfehérje és cukor. Youtubeon pontosan meg tudod nézni a hozzávalókat és az elkészítési módot.
Tésztát pedig tudsz venni a Tescoból is. Az egyik legegyszerűbb a habroló készítés. Ki ne dobd a cukrot, csak mert a sok nagyokos azt mondja.
A fokhagyma amúgy is tisztít XD Aki megbecsüli az ételt az még fokhagymásan is megeszi a cukrot. Ez egy valódi igazság. Sokan nem voltak szegények.
Amúgy van sokféle habroló típus. Pl ízes hagyományos habroló, vagy csokis habroló. Ha jól értem neked már van habod, akkor már csak a tésztát kell megcsináld. Kellenek habrolócsövek amire rátekered a tésztát, majd miután megsült lehúzod róla és beletöltöd a kapuchinos citromleves habállagú fokhagymás krémedet :D
De ha a habroló túl bonyolult ugyanabból a tésztából esetleg másféle formát is csinálhatsz amire rákened a krémet.
Szedd részekre, egyik adagot fahéjjal, másikat kávéval, vagy éppen konyakos-meggy-aromával, ilyen-olyan ízesítéssel próbáld meg helyre-pofozni. És ha úgy külön adagokban kis habcsók-formában sütöd meg, azt is el tudod majd dönteni, hogy melyik lett a legjobb. Legközelebb már egy totál új süti-recepted lesz.
Hidd el, a legjobb újítások a korábban elbaltázott sütik alapanyagiból születnek. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!