Mi volt a legnagyobb baklövésed/malőröd a konyhában?
Figyelt kérdés
Tanuljunk egymást hibáiból, vagy csak derüljünk jó/jobb kedvre!
:)
2011. jún. 2. 11:12
61/64 anonim válasza:
Én elég kezdő vagyok a főzésben, úgyhogy csak annyi volt, hogy még kicsi voltam, anyu palacsintát sütött, de egy kis időre kiment a konyhából, én meg gondoltam, hogy addig megcukrozom a palacsinta masszát [pedig anyu már tett bele cukrot előtte]. Sikerült kb 1 bögrényi cukrot beleszórnom. :))
Amúgy nagyon jó sztorik, jót nevettem. :D
62/64 anonim válasza:
ú anyu leáztatta a sülthúsos tepsit zsíroldóban, én meg csomót kitunkoltam.... :D de nem murdéltam meg :)
63/64 ildike87 válasza:
Kedves 27-es!Szerintem nem olyan rossz, ha kicsit kemény lett a madártej(a pasi is ugye azt mondta, hogy nagyon finom). Én a helyedben lehet, hogy ismét próbálkoznék vele!
64/64 ildike87 válasza:
Elnézést, ismét én vagyok. Kedves 49-es! Szerintem egyáltalán nem baj, ha három nap múlva is puha a pizza széle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!