Melyik italtól lehet a legkisebb illetve a legnagyobb eséllyel hányni?
Én ha jó minőségű piát iszok nem nagyon szoktam hányni, viszonyítva ugyanannyi mennyiségű kommerszhez képest.
Amúgy az ilyen cukros löttyök a legszarabbak.
Az olcsó szeméttől lehet hányni, az éhgyomorra ivott szesztől lehet hányni, a nem ízlő szesztől lehet hányni, + sokan attól is hánynak, ha túl részegek lettek, őnáluk pl soha nincs filmszakadás, mert nem jutnek el odáig.
Az italtípus teljesen mindegy, bár 50 fok felett az is rásegíthet, nem tudom, mert szerencsére van annyi eszem, hogy 50% fölött semmit nem veszek a számba.
én konkrétan a házi pálinkától szoktam, már a illatától is kiráz a hideg ezért is utálom. ha meg iszok kb 1-1,5 üveg vörösbort(literes Duna melléki félédest) attól már jól vagyok, olyankor azt mondanák ,h igyak meg 3 felest szerintem hánynék. 1 feles még lemenne valami kisérővel de szerintem több már nem.
de volt olyan is igaz csak egyszer, h a szórakozó helyen akartam berugni és kértem egy üveg sört meg a legolcsóbb vodkából egy felest, sörből ittam pár kortyot utána feles le, utána megint 1-2 korty sör és olyan hányingerem lett attól a szar vodkától ,h nem igaz.
pedig bírom a piát de akkor valami nagyon nem volt rendben a gyomrommal ha egyeltalán el jutott odáig.
Könnyen behánysz ha :
-többféle alkoholt keversz
-nem kajálsz előtte
-húzóra iszod
-töményet iszol
-cukrosat iszol (különösen a likőrök a legaljasabbak)
nyilván az olyan italtól nem fogsz hányni amiben kevesebb az alkohol. Vagyis előbb pisiled ki mint hogy összegyülne az az alkohol mennyiség ami kiüt. Pl. sör, n, bor... Illetve a tisztább szeszektől is kevésbé mint attól ami csak pusztán erős.
Különösen ha valamivel hígítva van pl. kólával, vízzel, gyümölcslével. Igaz ez is cukros, de mivel az alkohol tartalma alacsony, inkább üdító mint pia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!