Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van-e az olvasók közt olyan,...

Van-e az olvasók közt olyan, aki egyedül él és magára főz? Hogyan lehet ezt jól megszervezni?

Figyelt kérdés

Általában 2 napra főzök, néha marad a harmadik napra is de azt már csak muszájból eszem meg, nem igazán kívánom. Néha ki is marad egy-egy nap, néha a Lidlben veszek tortellonit, lasagnét vagy hasonlót, amit gyorsan el lehet készíteni.

Mégis úgy érzem, rengeteg idő megy el a bevásárlásra, főzésre mosogatásra. Mosogatógépem nincs, nem is lesz, mert gyakorlatilag főzőfülke nagyságú konyhám van.

Igazából nem nagyon hiszek benne hogy ezt könnyebbé lehet tenni, mégis ha van valami apró tipped szívesen fogadom.

Készétel rendelés sajnos nem opció.

Az is érdekel, mások hogyan csinálják?

2023. nov. 27. 14:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
32%

Én szeretek lábasból is enni ha 1 adagot fözök. Szép kis lábasok, teljesen guszta. Ha a párom is velem eszik, akkor teljes teríték lapostányér mélytányér salátástál minden. Én még olyan férfit nem láttam aki képes volt úgy enni hogy ne használjon sok edényt, de lehet hogy létezik ilyen.

Magamnak kicsit egyszerűsített olaszos leveseket csinálok amiben minden van hús zöldségek, megfő szépen nem kell ott lenni mellette, megeszem a lábasból teljesen finom.

Ha együtt eszünk akkor sokszor ő csinálja a húst én a köretet, és 2 napra az a kaja. Rendelni is szoktunk. De van amit ő főz, mert büszke rá hogy jól fűszerezi, és sokszor csinált már. De olyankor kicsit több mosogatnivaló keletkezik mert séfeset játszik.

2023. nov. 28. 20:35
 22/26 anonim ***** válasza:
74%

Bár én még nem vagyok egyedül de tavasszal költözök és őszintén szólva várom! Még otthon lakom, és szerintem jobb lesz ha magamra főzök, és azt eszem amit szeretek! Otthon meg sok mindent nem szeretnek pl csak sertést, és csirkét eszi a család! Én meg ínyenc vagyok úgymond, szeretek kipróbálni sok kaját!

Néha veszek külön pl kacsát most ünnepekor mert azt sem eszi senki!

Én meg szeretem!

Főzni is szeretek remélem nem lesz gond a főzéssel, kínait stb szeretem az ilyen gyors kajákat de legalább főtt!

2023. nov. 28. 21:02
 23/26 anonim ***** válasza:
95%

Kamionsofőr vagyok szóval lehet azt mondani, hogy kvázi egyedül élek. Nálam úgy szokott kinézni, hogy első napra valami rántott dolog vagy egytálétel,utána 2-3 napra különböző hidegsültek,4-7 napra fagyasztott készétel ( pöri,káposzta ,halászlé ilyesmik)az utolsó 3-4 nap pedig már muszály vagyok főzni.

Ezt a kajamennyiséget általában egy nap alatt főzöm le, kivéve a köreteket, azt mindig frissen.

2023. nov. 28. 21:06
 24/26 anonim ***** válasza:
95%

#21: "Én még olyan férfit nem láttam aki képes volt úgy enni hogy ne használjon sok edényt, de lehet hogy létezik ilyen."

Azért nem láttál, mert az olyanok egyedül élnek-főznek-esznek és ami a legfontosabb: mosogatnak (mint én)! Tehát olyankor nem látod őket. :-D

2023. nov. 29. 07:06
 25/26 anonim ***** válasza:
32%

Aztán kajd megveszed a kacsát és eheted 1.5 hétig....

Érzem a kérdezőt. Sajnos fagyaszto nelkul nehez de az idoben tudsz sporolni ha fixen csokkented a bevasarlasok szamat

2023. nov. 29. 10:15
 26/26 anonim ***** válasza:

25# Egy pecsenye kacsán mit lehet enni 1,5 hétig?

Ha jó étvágyam van félbe vágva megeszem 2szerre! 1,5-2 kg kb mint egy kis grillcsirke!

2023. nov. 29. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!