A mostani helyzetben mennyit költötök étkezésre, akik egyedül éltek?
Júniusban 170-et költöttünk 2 felnőtt személyre, ebben minden benne van, az "üres kalóriák" is: nasi, üdítők, cukrászda is. Rendszeresen veszünk gyümölcsöt, zöldséget is.
Nem kell 2 napig ugyanazt enned. Én ha egyedül vagyok is, nagyon ritkán készítek több napra ételt (ilyen mondjuk a paprikáskrumpli)
Meg lehet szokni kis adagokat főzni.
De azt is megteheted, hogy egyszerre főzöl 4-6 adagra valót és lefagyasztod (pl. spagetti hús-szósz, töltött paprika, töltött káposzta)
Mi főzünk kettőnkre és ha olyan az étel, hogy fagyasztható, akkor több adagot is, így kiváltjuk, hogy ne kelljen mindennap.
Változatosan étkezünk sok zöldséggel-gyümölccsel, tejtermékekkel, tojással és kettőnkre megy el reggelit, ebédet, uzsonnát, vacsorát beleszámítva 120-130ezer Ft.
Kb 70 ezret, de kisétkű vagyok (alacsony lány)
Soha nem veszem.pékárut (kenyeret sutok), készételt, meg nem is rendelek.
Nem rendelek. Eszméletlen sok pénzt el lehet így költeni.
Azóta főzök. Így havonta 70 ezer megy el kajára kB. Rengeteg zöldségeket és gyümölcsöt veszek pedig a piacon. Ja érdemes piacra járni és saját termelőtől sokkal olcsóbb és finomabb árut veszel
Most tudok egy pontosabb választ is adni, vasárnap vásároltam az Aldiban 6600 forintért, és holnapig van kajám. Ebből ami nem kaja volt, az egy jutifalat a macskának meg két hűtős desszert, 1300 ft összesen.
Viszont én nem nagyon eszem húst, egyedül egy fél kilós darált húst vettem, a többi köret és zöldség, tej, tejszín, fűszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!