Kérdezném azokat a fidesz szavazókat akik tisztában vannak azzal, hogy a rezsivédelem módosítása, nagyon nehéz helyzetbe hozza az egyedül álló a nyugdíjas a régi, nagy házban élőket, hogy nekik mi a véleményük?
Nem vagyok fideszes (sem más érdekeltségű) de a legtöbbjük egyébként még azt is lesz*rja, ha éhenhal és megfagy a saját házában. Akkor is istenítik a narancsot. Ez alapján el lehet képzelni, hogy mennyire érdekli a másik sorsa őket.
Sajnos ez lett ma Magyarország és "többsége". Tisztelet minden kivételnek még a "jobboldalon" is.
Pont a nyuggerek sivalkodnak mikor már majdnem minden hónapban kapnak nyögdíjprémiumot???
Na álljon már meg a nászmenet!
Vérlibsiként azt tudom a kérdésedre mondani, hogy igen, adja el a házát és menjen kisebbe. MAGÁNÜGYE, hogyan teszi meg.
A társadalomnak rengeteg sokkal értelmesebb célja lehet azzal a pénzzel, mintsem kifűthetetlen házakba toljuk a drága gázt.
És igen, mindig van kisebb lakás. És igen, épp ezt érdemlik ezek a nyomorult buta fidess-szavazók.
Jaj, két és fél pipás, te mindenféle életkorú, helyzetű, jövedelmű voltál már, bárhol élve, egy-egy kérdésnél többféleképp is, itt is; és valahogy mindig alátámasztod, hogy semmi gond, minden bőven jó, vagy megoldható.
Az én anyukám havi 5-6 m³ földgázból kijött, mert távfűtés és távmelegvíz volt a lakásában, a gázvezetékre csak a gáztűzhely volt kapcsolva. És csak hétvégeken főzött, mert hétközben a nyugdíjasok nagyon kedvezményes áron kaptak ebédet, amit egyszerre meg sem bírt enni, csak a közeli iskola menzájára kellett elmenni éthordóval. Na, hozzá képest, de még azokhoz képest is, akik minden nap főznek azon a lakótelepi részen, te aztán bőven „pocsékolod” a gázt. Ahogy a te írt fogyasztásodhoz képest meg azok, akik nem egyedül élnek.
Amúgy az egyszobás fűtés jót tesz a többi helyiségben mindennek, és az épületszerkezeti részeknek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!