A gyerekeseknek és a nyugdíjasoknak lesz könnyítés a számlák fizetésében?
Biztos át fogják gondolni a dolgokat, és a gyerekesekre illetve a nyugdíjasokra más szabályok fognak vonatkozni.
Nem hiszem, hogy egy nyugdíjas, akinek 100 ezer forint alatt van a fizetése, azzal majd 80 ezres számlákat fizettetnének ki.
Szerintetek hogy lesz?
#3:Szerintem meg de. Mivel pont ez a két réteg kapott tavasszal is visszatérítést.
Gondolom maradnak a keveset kereső gyerek nélküliek, illetve a már felnőtt gyerekkel rendelkező még nem nyugdíjasok, akik majd a teljes árat fizetik.
Nekem nincs gyerekem. A kollegáim főállásban olyan helyen dolgoznak, ahol felvették a hat havi bért tavasszal, illetve családosként az SZJA-t. Mindenki nyaralni ment belőle. Most panaszkodnak, hogy nem tudják majd fizetni a számlákat.
Én pont olyan helyzetben vagyok, hogy soha egy Ft támogatást nem kaptam. Nem keresek sokat, de eddig megvoltam spórolósan. Most viszont a bojler megnyomta sajnos a minimumot. Egyértelműen nem fogom tudni fizetni a számlát. Ezért érdeklődök, hogy vajon csak a hozzám hasonló réteg fogja fizetni a teljes árat vagy esetleg majd figyelembe veszik a jövedelmet is. Kíváncsi leszek tényleg. Vajon mikor állnak elő a részletekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!