Mit csináljak, ha a kocsonyát szeretem, de amiből főzöm azt nem? Kidobni nem akarom, egyedül vagyok és nincs kutyám se, hogy nekiadjam.
Figyelt kérdés
Bőrös és csontos izületes disznórészekre gondolok.
Hogyan hasznosíthatnám valamilyen ételbe, mert főzve nem annyira fogy el nálam?
2023. jan. 2. 00:49
1/8 anonim válasza:
Sehogy. Veszel csak bőrt, abban van elég kollagén, és kirakod a kukára, el fogják vinni.
2/8 anonim válasza:
Készíted bőrből meg sok-sok fokhagymából. Ezek a kocsonyásságát megadják. Mellé raksz bele színhúst.
3/8 anonim válasza:
Vagy zselatinnal szilárdítod meg a kocsonyás és színhúst főzöl bele.
De az fő ízét a bőr adja meg.
4/8 anonim válasza:
Én sem eszem meg a kocsonyába, nekem külön szín hús kerül... Többieknek meg köröm is stb...! De a bőrt mi sem esszük meg azt a kutya!
5/8 anonim válasza:
Ó szegény kocsonyák, micsoda pazarlások, legfinomabb falatokat kidobni :D
6/8 A kérdező kommentje:
Én az ételként való hasznosításra kértem ötleteket nem a kidobásra.
Arra gondoltam bedarálom és csinálok belőle húskrémet melegszendvicsre.
2023. jan. 2. 11:41
7/8 anonim válasza:
Add a szwgenyeknek vagy tedd ki a kutyaknak, szomszwdoknak. Jo fustolthus finom
8/8 anonim válasza:
Youtube-on vannak olyan videók, ahol sertésfejből, és egyéb ilyen zselatinos alkatrészekből erősebben fűszerezve, házi felvágottat készítenek. Esetleg próbáld meg ezt, ledarálva a főtt részeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!