Mit csináljak egyedül?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Na az a helyzet hogy kb nincsenek barátaim, az egyetlen barátom is "leadott" mások miatt és ez nagyon rosszul esett, és egyeszerűen nem birom elviselni hogy mindenhova ki kell postolni ezeket. Na de így téliszünetben nem tudom mit csináljak egyedül. Eddig minden nap edzettem, az egyik csapattársammal elmentünk edzőterembe,angolt tanultam és sorit néztem. De ha bárkit elhívok valahová sosincs kedve vagy nem ér rá és hát ja ez is szar. Szóval valami ötlet amit egyedül is fasza csinálni?2022. dec. 20. 20:20
2/4 020310192051759397 válasza:
Én is így vagyok vele.
3/4 anonim válasza:
"Eddig minden nap edzettem, az egyik csapattársammal elmentünk edzőterembe,angolt tanultam és sorit néztem"
Most nem azért, de én pl. nem is tudok normális edzeni, amikor egy ismerősöm ott láb alatt van.
A saját edzéstervemet követem, amit nem mással végzek.
A többi leírt dolog meg szintén egyedüli elfoglaltság. Vagy itt arra gondoltál, hogy találjunk ki eddig általad nem folytatott elfoglaltságot?
4/4 Somló Volán Zrt. válasza:
Játsszál egy jót a számítógépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!