Beteg vagyok, egyedül vagyok és nincs otthon semmi kaja (még kenyér se) Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2020. febr. 13. 08:05
1/22 anonim válasza:
Kérj segítséget. Segélyhívó, mentők, bárki jó. Van közösséi oldalad? Telefon? (Neted van, mert ide írtál.) Nyugi, nem vagy egyedül.
2/22 anonim válasza:
Menj le a boltba. Csak nem haldokolsz, hogy nem tudsz felkelni? Amúgy rokonok merre?
3/22 anonim válasza:
2: Istenem, az ostobaság ...! Lepontozni azt tudsz, de az eszedbe sem jut, hogy vannak olyan emberek, akik olyan betegségben szenvednek, hogy nem képesek elhagyni a lakást, és momentán egyedül vannak? Mit gondolsz, miért kért így segítséget?
Kérdező: ugye, kértél segítséget?
4/22 anonim válasza:
2-es vagyok, és nem pontoztam.
6/22 anonim válasza:
Ha beteg vagy, nem az evés a legfontosabb. Tán éhes vagy? Az a lényeg, hogy vizet igyál. Az meg folyik a csapból si.
7/22 anonim válasza:
Attól függ milyen betegségben szenvedsz.
Ha valami olyanba ami gátol a mozgásban, kérj segítséget, vagy rendelj kaját ha van rá lehetőséged.
Ha csak tüsszögsz meg lázas vagy, öltözz és menj el a boltba.
8/22 anonim válasza:
Na de várjunk csak picit...
"nincs otthon semmi kaja".
Miért nem úgy írtad, hogy nincs ITTHON semmi kaja?
9/22 anonim válasza:
Minden második héten kiír egy hasonló troll kérdést...
Lapozzunk! :-D
10/22 anonim válasza:
#1: Mentőt hívni, mert nincs otthon kenyér? Normális vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!