Amennyiben teljes kiőrlésű búzalisztből készülne kenyér vagy pogácsa, az keserű lenne (fehér/finom liszt nélkül)?
Figyelt kérdés
2019. nov. 6. 01:04
2/3 anonim válasza:
Miért lenne keserü??? Mellesleg igen sok olyan készítmény van, ami csak TK lisztböl készül.
3/3 anonim válasza:
Nem lesz keserű, én még nokedlihez is csak azt használok.
Egyedül a zablisztnél tapasztaltam, szintén nokedlinél, hogy keserű, pedig még csak teljes kiőrlésű sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!