Miért lesz betonkemény a zsömle6kifli másnapra?
Figyelt kérdés
Lipóti-, Lidl pékségben vásárolt zsömle, kifli..stb példának. Másnapra verekedni lehet vele.Miért nincs igény a normális kenyérfélékre, normális áron?2019. dec. 7. 09:44
1/7 anonim válasza:
Én csak annyit veszek amennyit aznap megeszek és kész. Ha marad másnapra akkor nylonzacskóba teszem és fogyasztás előtt picit be a mikróba. Olyan, mintha friss lenne.
2/7 anonim válasza:
Aznap friss. Ha otthon műanyag zacskóba teszed, akkor megpuhul, persze úgy már nem friss. Ha nem teszed műanyag zacskóba, vagy papírzacskóban tartod, akkor kiszárad és kemény lesz. Ez szerintem az összes kiflire és zsemlére igaz, mindegy, hogy hol vásárolod.
3/7 anonim válasza:
Ahol én vásárolok, ott 1 hétig is puha marad az áru, zacskóban. Az se biztos hogy normális, de örülök neki. Mivel magas a viztartalma, főleg az olcsónak, az kipárolog, kiszárad és azért lesz kemény.
4/7 anonim válasza:
Egy idoben otthon sutottem a pekarut. Fel nap utan a zsemle olyan kemeny lett, mint a ko. Nem a Lidl hibaja, ez fizika.
5/7 anonim válasza:
Mert nem szeretné az vezetőség,hogy sokáig kelljen nyugdíjat fizetni!
6/7 anonim válasza:
Mert az utóbbi időben romlott mindkét általad felsorolt üzlet kiflijének, zsemléjének minősége. A lipótiban papírzacskóban adják, de ha messze van tőled és nincs lehetőséged minden nap frisset venni, akkor tedd át zacskóba este. Másnap spricceld meg kevés vízzel és dobd be a sütőbe pár percre. Ugyanolyan friss, ropogós lesz, de azt meg is kell enni egyből, mert fél óra múlva ugyanolyan kemény lesz, mint a beton. A mikróban is felpuhul, de már nem lesz ropogós.
7/7 anonim válasza:
"Miért nincs igény a normális kenyérfélékre, normális áron?"
Mert Ti kenyérzabáló prolik már csak ilyen igénytelenek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!