Kaptam 4 római, és 1 fodros saláta fejet. Nem vicc. Egyedül élek, és alig eszem salátát. Mit csináljak velük? Fagyasztás?
Azért hozta mert ő sem tud főzni, és jót akart nekem, azt hitte szeretem a salátákat...
Szeretem, de heti 1x. :D
Tudom, hogy ezek brutális gyorsan romlanak. Valami tipp?
A 2-es minden tippje rossz, így pillanatok alatt tönkremegy az egész.
Ha jó minöségü salátákról van szó, akkor hütöben eltarthatóak egy hét-tíz napig is: csomagod öket egyenként konyhai papírtörlöbe, és tedd öket egyenként egy-egy fagyasztáshoz alkalmas zacskóba. A zacskó száját kicsit húzd össze, de nem zárd le, így ugyanis tud szellözni, nem kezd rohadni vagy penészedni.
Ha a salátafejek már nem frissek, vagy túltrágyázott módón termesztették öket, ez a módszer sem müködik.
Próbáld meg ismerösöknek, munkatársaknak odaajándékozni a fölösleget, az jobb, mint kidobni öket.
Ne fagyaszd!!!
Vagy add tovabb szomszednak stb
Vagy pl megmosod, ledarálod és teszel hozza citeomot, borsot, fokhagymat, olajat es eszed ugy mint a pesztot. Ha elegge megfuszerezed, nem lesz salata ize
Vagy fekbevagod es olajon megpiritod es ugy eszed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!