Húslevesnél pirítani a húst?
Figyelt kérdés
Több olyan receptet is találtam, ahol a csirkehúslevesnél a csirkét (egész mell, szárny) lepirították, és ezután rakták fel főni. Ez miért van? Én úgy tudtam csak simán fel kell tenni vízzel a húst főni, aztán a zöldségeket stb.. Jobb/Rosszabb ha pirítva van előtte?
Köszi a választ! A legutóbbi húslevesem valamiért furára sikerült, így próbálom megtalálni h hogy lehetne jobb.
2023. jan. 18. 12:31
41/41 anonim válasza:
Lepirított, sütött hús akkor jó ha sültet vagy hús szeletet natúr hús stb készít az ember mert lezárja a rostokat és belül szaftos marad! De leves az más tészta, ha lezárjuk úgymond kéreggel akkor milyen íz anyagok főnek bele maga a lébe? Íztelen semmi lesz szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!