Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Húslevesnél pirítani a húst?

Húslevesnél pirítani a húst?

Figyelt kérdés

Több olyan receptet is találtam, ahol a csirkehúslevesnél a csirkét (egész mell, szárny) lepirították, és ezután rakták fel főni. Ez miért van? Én úgy tudtam csak simán fel kell tenni vízzel a húst főni, aztán a zöldségeket stb.. Jobb/Rosszabb ha pirítva van előtte?

Köszi a választ! A legutóbbi húslevesem valamiért furára sikerült, így próbálom megtalálni h hogy lehetne jobb.



2023. jan. 18. 12:31
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%
Lepirított, sütött hús akkor jó ha sültet vagy hús szeletet natúr hús stb készít az ember mert lezárja a rostokat és belül szaftos marad! De leves az más tészta, ha lezárjuk úgymond kéreggel akkor milyen íz anyagok főnek bele maga a lébe? Íztelen semmi lesz szerintem...
2023. márc. 4. 22:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!