Titeket nem idegesít, ha bevált receptet kértek és valaki kimásol szakács könyvből oldalakat?
Most Te tényleg nem veszed észre,hogy ez a lepontozás,felpontozás senkit nem érdekel? Csak Téged izgat ez ennyire! Mit akarsz ezzel bizonyítani,hogy milyen okos vagy? Hát elég gáz,hogy állandó jelleggel a top lista miatt görcsölsz.
Hogy hány éves vagyok? Szerintem semmi közöd hozzá és nem fogom pont a Te orrodra kötni! A másik meg,hogy ne Te mond már meg,hogy ide való vagyok vagy sem!
Te aztán pontosan ide passzolsz! Ebből az egészből az jön le,hogy nem az érdekel téged,hogy tudsz -e segíteni hasznos válaszokkal a kérdezőnek,hanem az,hogy téged mindenképpen felpontozzanak,hogy a toplista élén álljál!
Úgy gondolom,hogy a való életben semmilyen sikerélményed nincs,csak ez a pontozgatás,ezért ilyen fontos neked. Ha valakinek nagyobb a százaléka,akkor megirigyeled és provokálni kezded?
Én észre sem vettem,hogy állok,tőled tudtam meg.
Na,de gondolj azt,amit akarsz,engem nem érdekel,de csak a Te kedvedért nem fogom újrafogalmazni a jól bevált receptjeimet,hisz könnyebb kimásolni!
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!