Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Titeket nem idegesít, ha...

Titeket nem idegesít, ha bevált receptet kértek és valaki kimásol szakács könyvből oldalakat?

Figyelt kérdés
Van egy valaki, aki eddig 89%-os volt, aztán lement, és ma már újra regisztrált- l00 %-os. Felismerni minden irományát PL.töki pompos,kenyér sütőgép,csokis süti,puncsos süti, ennél látszik legjobban hogy semmi gyakorlata, és úgy adja elő, hogy bevált recept.Ez félre vezetés..Tök fasirt, turórudi.Ma 100 %-os.
2010. szept. 17. 17:20
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
64%

Most Te tényleg nem veszed észre,hogy ez a lepontozás,felpontozás senkit nem érdekel? Csak Téged izgat ez ennyire! Mit akarsz ezzel bizonyítani,hogy milyen okos vagy? Hát elég gáz,hogy állandó jelleggel a top lista miatt görcsölsz.

Hogy hány éves vagyok? Szerintem semmi közöd hozzá és nem fogom pont a Te orrodra kötni! A másik meg,hogy ne Te mond már meg,hogy ide való vagyok vagy sem!

Te aztán pontosan ide passzolsz! Ebből az egészből az jön le,hogy nem az érdekel téged,hogy tudsz -e segíteni hasznos válaszokkal a kérdezőnek,hanem az,hogy téged mindenképpen felpontozzanak,hogy a toplista élén álljál!

Úgy gondolom,hogy a való életben semmilyen sikerélményed nincs,csak ez a pontozgatás,ezért ilyen fontos neked. Ha valakinek nagyobb a százaléka,akkor megirigyeled és provokálni kezded?

Én észre sem vettem,hogy állok,tőled tudtam meg.

Na,de gondolj azt,amit akarsz,engem nem érdekel,de csak a Te kedvedért nem fogom újrafogalmazni a jól bevált receptjeimet,hisz könnyebb kimásolni!

További szép napot!

2010. szept. 18. 10:01
 32/36 anonim ***** válasza:
63%
Drágám! nem én csalok a pontszámaimmal úgy, hogy újra regisztrálok. Akkor ki az akit érdekel a pontszám? Miért nem arra válaszoltál, hogy meghívtalak egy közös főzésre, amit állítólag Te nagyon tudsz. Hátha tanulhatok Tőled?
2010. szept. 18. 10:16
 33/36 anonim ***** válasza:
75%
Előző vagyok. Az első rész nem ment át.Most már én is kiváncsi vagyok, kinek van igaza, tud -e főzni a 60-as. Én vállalom, hogy rendezek egy versenyt a konyhámban.Az uj regit én is észre vettem.
2010. szept. 18. 10:24
 34/36 A kérdező kommentje:
Én benne vagyok.
2010. szept. 18. 10:31
 35/36 anonim ***** válasza:
83%
Miért, az jobb, hogy a nők egészségében egy suhanc (fiú) ad tanácsod, általában azt, hogy az illető nőnek semmi baja, minden jót kíván? Sőt, egy dr. Dave is nagy baromságokat ír, az orvosi egyetemet max. képről láthatta.
2010. szept. 18. 14:21
 36/36 anonim ***** válasza:
83%
Ment a pont. Valóban ugyan az.
2010. szept. 18. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!