Titeket nem idegesít, ha bevált receptet kértek és valaki kimásol szakács könyvből oldalakat?
Akkor azért van ilyen nagy arcod.
Nem kellene ilyen buta kérdéseket feltenned, ha a válaszok se érdekelnek.
Kedves Kérdező!
Akkor valójában téged,nem is az zavar,hogy be van másolva a recept és nem saját megfogalmazás? Téged csak a toplista érdekel?
Egyszerűen nem értelek!
Honnan tudod,hogy nem vált be a recept? Talán ismersz?
Én nagyon szeretek sütni,főzni,ha valami újra vágyom keresgélek a neten és ha olyat találok amit szívesen elkészítenék,azt meg is csinálom,és ha finom és sikerült megfőzni,vagy megsütni,akkor azt el is mentem,ennyi a titka.
Ha olyan receptet kérdeznek,amit ismerek és bevált,akkor miért ne másolhatnám be? Talán tiltja valamilyen szabály?
Ha téged ennyire idegesít,akkor ne olvasd, és a problémád meg is oldódott!
Üdvözlettel:számodra az idegesítő másoló!
Kedves kérdező! Miért kell lepontoznod azokat, akik nem értenek veled egyet? Hm?
Nekem is vannak a gépemen saját receptjeim, hogyha segítséget kérek valamiben, akkor bemásolom az ő receptjeiket az én receptjeim közé a gépre, ha pedig olyat kérdeznek, amiről tudom, hogy megvan nekem a gépen, akkor én másolom be a kérdezőnek. Miért baj az? Nem akarok feleslegesen gépelni, ha már egyszer legépeltem magamnak...
Nem is értelek. Én meg lesz@rom a toplistát! Ha lejjebb kerülök, az sem baj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!