Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Titeket nem idegesít, ha...

Titeket nem idegesít, ha bevált receptet kértek és valaki kimásol szakács könyvből oldalakat?

Figyelt kérdés
Van egy valaki, aki eddig 89%-os volt, aztán lement, és ma már újra regisztrált- l00 %-os. Felismerni minden irományát PL.töki pompos,kenyér sütőgép,csokis süti,puncsos süti, ennél látszik legjobban hogy semmi gyakorlata, és úgy adja elő, hogy bevált recept.Ez félre vezetés..Tök fasirt, turórudi.Ma 100 %-os.
2010. szept. 17. 17:20
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
72%

Akkor azért van ilyen nagy arcod.

Nem kellene ilyen buta kérdéseket feltenned, ha a válaszok se érdekelnek.

2010. szept. 17. 20:48
 22/36 anonim ***** válasza:
43%
És mi van avval ha a 4.oldalon vagy a toplistán baz.? Én meg az 1.-n vagyok, azt annyi, kit érdekel?
2010. szept. 17. 20:58
 23/36 anonim ***** válasza:
35%
és tavaly november óta nyomom szal lécci..:D
2010. szept. 17. 20:59
 24/36 anonim ***** válasza:
47%
Nem egészen értem, mi a baj a recepttel, amit a kenyérsütögépes kérdéshez irt be az illetö?
2010. szept. 17. 21:59
 25/36 anonim ***** válasza:
64%

Kedves Kérdező!

Akkor valójában téged,nem is az zavar,hogy be van másolva a recept és nem saját megfogalmazás? Téged csak a toplista érdekel?

Egyszerűen nem értelek!

Honnan tudod,hogy nem vált be a recept? Talán ismersz?

Én nagyon szeretek sütni,főzni,ha valami újra vágyom keresgélek a neten és ha olyat találok amit szívesen elkészítenék,azt meg is csinálom,és ha finom és sikerült megfőzni,vagy megsütni,akkor azt el is mentem,ennyi a titka.

Ha olyan receptet kérdeznek,amit ismerek és bevált,akkor miért ne másolhatnám be? Talán tiltja valamilyen szabály?

Ha téged ennyire idegesít,akkor ne olvasd, és a problémád meg is oldódott!

Üdvözlettel:számodra az idegesítő másoló!

2010. szept. 18. 07:44
 26/36 A kérdező kommentje:
Kedves Másoló kisiparos! Örülök, hogy felfedted magad, de sajnos nem marad így, mert 2 nap után l00 százalékról sikerült leküzdeni magad 60 százalékra.Így most ismét regisztrálnod kell, hogy 100-ról indulhass.Hát így szokott ez lenni. Ha népszerű lennél a kamu tapasztalat nélküli receptjeiddel nem pontoznának le 2 nap alatt 60-ra.Igen! Nekem fontos a toplista. Persze, ha nem csalással szerzik a pontokat. Aki tapasztalt a konyhában rögtön kiszúrja, hogy ki a kutyaütő.Hány éves vagy- 8-?.játssz gyerek játékokkal, tele van velük a net. De ha ragaszkodsz a mesédhez, adok egy lehetőséget.Gyere el a konyhámba, és hozd el a kenyérsütő gépedet és süss előttem egy kenyeret az adott recept alapján. Utána lesüthetsz pár sütit is, kezdjük a tortákkal. Nem haragszom Rád, helyes gyerek vagy csak nem ide való.A fantáziád a suliban kamatoztasd. Üdv.
2010. szept. 18. 08:45
 27/36 anonim ***** válasza:
39%

Kedves kérdező! Miért kell lepontoznod azokat, akik nem értenek veled egyet? Hm?

Nekem is vannak a gépemen saját receptjeim, hogyha segítséget kérek valamiben, akkor bemásolom az ő receptjeiket az én receptjeim közé a gépre, ha pedig olyat kérdeznek, amiről tudom, hogy megvan nekem a gépen, akkor én másolom be a kérdezőnek. Miért baj az? Nem akarok feleslegesen gépelni, ha már egyszer legépeltem magamnak...

Nem is értelek. Én meg lesz@rom a toplistát! Ha lejjebb kerülök, az sem baj! :)

2010. szept. 18. 08:46
 28/36 anonim ***** válasza:
A "másolás-beillesztés" folyamatot leiró vagyok. Iszonyúan szeretném tudni, hogy miért lettem lepontozva... Ugyanis a kérdező az egyik kommentjébe kérdezte, hogy van-e a gyors gépelésnek vmi trükkje. ERre válaszolva irtam le azt, amit "kb mindenki tud", csak épp a kérdező nem tudta... Mert erre, senki nem vette a fáradtságot, bár lehet, hogy kevesen vagyunk, akik nem csak a kérdést, hanem az arra érkező válaszokat és kommenteket is elolvassák...
2010. szept. 18. 09:15
 29/36 anonim ***** válasza:
*kommentében
2010. szept. 18. 09:16
 30/36 A kérdező kommentje:
Ezuton is nagyon szépen köszönöm a tájékoztatásodat, igen hasznos volt,és én biztos, hogy felpontoztalak. Azok pontozhattak le, akik szintén ismerték a másolási technikát, és nekik ez smafu.Te vagy olyan figyelmes,és tájékozott, hogy visszafogod szerezni a pontjaidat.Ezzel az egész kérdéssel megint belefutottunk egy primitiv tini táborba.
2010. szept. 18. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!