Titeket nem idegesít, ha bevált receptet kértek és
valaki kimásol szakács könyvből oldalakat?
Figyelt kérdés
Van egy valaki, aki eddig 89%-os volt, aztán lement, és ma már újra regisztrált- l00 %-os. Felismerni minden irományát PL.töki pompos,kenyér sütőgép,csokis süti,puncsos süti, ennél látszik legjobban hogy semmi gyakorlata, és úgy adja elő, hogy bevált recept.Ez félre vezetés..Tök fasirt, turórudi.Ma 100 %-os.
Nem vagyok. Viszont Te sem néztél rá a kérdéses receptekre.Különben nem mondanád, hogy Neki bevált.Valószinű gyerek lehet.
2010. szept. 17. 18:44
12/36 anonim válasza:
De, engem is idegesít,mert ez az oldal arra van,hogy személyes tapasztalatokat cseréljünk pl.én ha egy receptet kérek,akkor már olyat kérnék ami másnak bevált már.Persze teljesen más ha valaki pl.torta ötletet kér akkor normális ha linket írnak.De mondjuk azt nem értem abban mi a jó valakinek ha oldalakat másol ki könyvből.
2010. szept. 17. 18:46
13/36 A kérdező kommentje:
zöld pont.
2010. szept. 17. 18:48
14/36 anonim válasza:
Van "trükk" a gyors válaszküldéshez. Egész egyszerűen keres a googlen egy , a kérésnek megfelelő, receptet, kijelöli (egérrel az elejére kattint és az egér gombját nyomva tartva lehúzza a kijelölést a szöveg végéig. Általában kék szinű lesz a kijelölt rész.), kijelölés után nyom egy Ctrl+C (másolás, ilyenkor egyszerre nyomod le a Ctrl és C gombokat a billentyűzeten, de lehet egérrel is, jobb gombbal klikk a kijelölt szövegre, másolást választod), aztán belép oda, ahova másolni akarja a szöveget, adott esetben a gyk válasz mezejébe és nyom egy Ctrl+V-t (beillesztés, egérrel is működik, jobb gomb stb) Ezzel a módszerrel oldalakat tudsz másodpercek alatt másolni egyik helyről a másikra. Bocs, ha hosszú volt.
2010. szept. 17. 18:52
15/36 A kérdező kommentje:
Zöld pont. Hát ha örökké élek sem leszek számitógép zseni. Viszont most már nem halok meg hülyén. Köszi a válaszodat.
2010. szept. 17. 18:59
16/36 anonim válasza:
utolsó: Szerintem ezt kb mindenki tudja xD
2010. szept. 17. 19:19
17/36 anonim válasza:
mit?
2010. szept. 17. 19:29
18/36 anonim válasza:
Nekem sok recept, ami a neten van, be van másolva a gépemen a saját dokumentumokba, mert igy könnyebben meg tudom keresni, ha meg akarom csinálni.
Ami bevált, azt átrakom másik mappába, de nem változtatok rajta.
Ha valaki éppen olyan receptet keres, ami nekem igy van meg, akkor ezt másolom be, mert egyrészt egyszerübb, mint újra fogalmazni, másrészt meg könnyebb bemásolni, mint az egészet legépelni. Igy annak ellenére, hogy netes recept, kipróbált, bevált - nem frissen keresgélt.
2010. szept. 17. 19:39
19/36 anonim válasza:
Szerintem a töki pompos receptje is jó, és ha egyszer azt írja valaki, hogy bevált neki a puncsos süti el lehet hinni.
Nekem is van a gépemen internetről kimásolt receptem, van már annyi tapasztalatom, hogy lássam melyik a jó, és innen másolok ha olyan kérdés merül fel. (Vagy tán irigy vagy a másik sikerére.)
2010. szept. 17. 19:53
20/36 A kérdező kommentje:
De! irigy vagyok. 4. oldalon vagyok a TOP listán, és nem csalással, hogy mindig l00 százalékkal kezdhessek.Márciustól csinálom mindennap 3 nyillal felfelé. Egyébként nézd meg "HAUSERMEISTER 1301-es kenyérsütőre kér receptet. Ételek-Italok. Előbb az első oldalon volt.De már unom ezt a témát sziasztok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!