Titeket nem idegesít, ha bevált receptet kértek és valaki kimásol szakács könyvből oldalakat?
Mi vaaaaaaaan?
Honnan tudod, hogy ugyanaz írta???????
Anonim fórumon vagy.
A fogalmazás meg nem lényeg, épp az előbb az egyik válaszra azt hittem, hogy az enyém.
Én is kérdeztem vmit, arra sem saját tapasztalatot írtak megjegyzem sajnos!!!!!! A google-t én is ismerem, nem vagyok tok seg*
Miért ne lehetne a neten bevált recepteket találni?
Biztosan van olyan, aki a jól bevált receptjeit tölti fel a netre, és ha tudsz főzni/sütni, akkor Te is meg tudod csinálni jól az adott ételt.
Szted neten csak rossz receptek vannak?
Én már sok használhatót találtam fent, és azok nekem is beváltak.
Lehet, hogy ő is kipróbálta már és neki bevált.
Megértem a problémádat, ugyanez másik témakörökben is gyakran előjön, ha az ember személyes véleményre, vagy tapasztalatra kíváncsi, erre belinkelnek egy oldalt. (hát még ha a wikit) Ezzel nem igazán lehet mit kezdeni.
Jah, és én nem az a 89% vagyok, hanem más :)
Nem, inkább örülök neki. Nem is értem, akit idegesít, az minek olvasgatja?
Nagyon jó válasz lehet, ha bemásolja azt a receptet, ami neki legjobban bevált.
Vagy bemásolja, amit én nem találtam meg.
Kicsit nem vagy paranoid ma?
Nekem vannak bevált receptjeim, amit az interneten találtam, onnan veszem elő, amikor főzök, újra és újra, és nem fogom legépelni, amikor ott van. Sem lekörmölni kis füzetkébe. Ami nagyon jó,a zt becsillagozom.
ÉLs megosztom másokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!