Hogyan kell úgy marhapörköltöt főzni, hogy ne legyen rágós?
Eddig még csak párszor csináltam ilyet, de sosem lett tökéletes. Az utolsót megkósolta barátnőm is, és leb@lfaszozott, mert rágós volt. 5 és fél órát főtt. Fél óránként megkósoltam, alig változott idő közben, nem tűnt úgy hogy kezdene megpuhulni.
Mit kellett volna tennem, hogy ne legyen rágós? Kell bele valami pluszba a zöldségeken és vizen kívül, amitől puhább lesz?
Vagy akkor máshonnan közelítem meg, hátha így az a csökött agyacskád is rádöbben, mekkora hülyeséget íratott le veled ide:
Tehát van egy 2x2x2 cm-esre felvágott hús. Valamelyik irányban, nyilván, szükségszerűen benne vannak a "rostok", hiszen abból áll.
A másik irányban, meg 2 cm-esre vannak felvágva ezek a rostok.
És akkor te most valami ilyesmit zagyválsz, hogy nem mindegy, hogy azok a rostok balról jobbra állnak, vagy elölről hátrafelé futnak, vagy lentről felfelé!
Kezded már érezni, mennyire beégetted magad?
És ez még csak nem is a szakmáról szól, szimplán arról, hogy normálisan fejlődött e az agyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!