Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell úgy marhapörköltöt...

Hogyan kell úgy marhapörköltöt főzni, hogy ne legyen rágós?

Figyelt kérdés

Eddig még csak párszor csináltam ilyet, de sosem lett tökéletes. Az utolsót megkósolta barátnőm is, és leb@lfaszozott, mert rágós volt. 5 és fél órát főtt. Fél óránként megkósoltam, alig változott idő közben, nem tűnt úgy hogy kezdene megpuhulni.

Mit kellett volna tennem, hogy ne legyen rágós? Kell bele valami pluszba a zöldségeken és vizen kívül, amitől puhább lesz?



2021. nov. 26. 11:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Vagy akkor máshonnan közelítem meg, hátha így az a csökött agyacskád is rádöbben, mekkora hülyeséget íratott le veled ide:


Tehát van egy 2x2x2 cm-esre felvágott hús. Valamelyik irányban, nyilván, szükségszerűen benne vannak a "rostok", hiszen abból áll.

A másik irányban, meg 2 cm-esre vannak felvágva ezek a rostok.


És akkor te most valami ilyesmit zagyválsz, hogy nem mindegy, hogy azok a rostok balról jobbra állnak, vagy elölről hátrafelé futnak, vagy lentről felfelé!

Kezded már érezni, mennyire beégetted magad?

És ez még csak nem is a szakmáról szól, szimplán arról, hogy normálisan fejlődött e az agyad.

aug. 20. 07:28
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!