Rágós lett a töltött dagadó, ötletek a korrigálásra?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Aha. De 150-180 fokon, fólia alatt hogy puhuljon meg rendesen.
Én ilyesmit min. 2,5-3 óráig párolom és aztán kezdem pirítani.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Ha egyszer kiszáradt a felülete, nincs az a gőz, ami a húsba visszapumpálja a nedvességet. Annyit tudsz csinálni, hogy teszel alá egy kis vizet, és úgy rakod vissza, hogy előtte megfordítod. Így a már megpirult száraz rész némileg visszapuhul.
De a legtöbb amit tehetsz, hogy gyűjtöd a tapasztalatokat, tanulsz belőle, és legközelebb ott módosítasz a recepten, ahol a hiba gyökere van.
Köszönöm.
Az aggaszt hogy pontosan úgy csináltam mindent
Több receptet is elolvastam
Tapasztalatokat is hallgattam
Mégis ragos száraz doghus lett...
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Írd le pontosan, hogy csináltad, mert valami nagyon nem stimmel, ha elvileg recept szerint készült, mégis kiszáradt!
A leggyakoribb hibák, ogy túl magas höfokon sütöd, nincs ideje párolódni, fedö nélkül kezded, és ezért szárad ki, de azt senki nem tudja megmondani, mit csináltál te rosszul
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Az okok: szr receptből dolgoztál, vagy eleve sikerült valami 1000 éves állatot vásárolnod, amit aztán főzhetsz, az életben nem puhul meg.
Mi is készítettünk már... ca 6 órán át kuktában! marhagulyást, amiben már minden péppé főtt, de az a nyomorult kockázott hús rágós maradt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!