Rágós lett a töltött dagadó, ötletek a korrigálásra?
Aha. De 150-180 fokon, fólia alatt hogy puhuljon meg rendesen.
Én ilyesmit min. 2,5-3 óráig párolom és aztán kezdem pirítani.
Ha egyszer kiszáradt a felülete, nincs az a gőz, ami a húsba visszapumpálja a nedvességet. Annyit tudsz csinálni, hogy teszel alá egy kis vizet, és úgy rakod vissza, hogy előtte megfordítod. Így a már megpirult száraz rész némileg visszapuhul.
De a legtöbb amit tehetsz, hogy gyűjtöd a tapasztalatokat, tanulsz belőle, és legközelebb ott módosítasz a recepten, ahol a hiba gyökere van.
Köszönöm.
Az aggaszt hogy pontosan úgy csináltam mindent
Több receptet is elolvastam
Tapasztalatokat is hallgattam
Mégis ragos száraz doghus lett...
Írd le pontosan, hogy csináltad, mert valami nagyon nem stimmel, ha elvileg recept szerint készült, mégis kiszáradt!
A leggyakoribb hibák, ogy túl magas höfokon sütöd, nincs ideje párolódni, fedö nélkül kezded, és ezért szárad ki, de azt senki nem tudja megmondani, mit csináltál te rosszul
Az okok: szr receptből dolgoztál, vagy eleve sikerült valami 1000 éves állatot vásárolnod, amit aztán főzhetsz, az életben nem puhul meg.
Mi is készítettünk már... ca 6 órán át kuktában! marhagulyást, amiben már minden péppé főtt, de az a nyomorult kockázott hús rágós maradt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!