Fagyasztaná higy tudom megkülönböztetni a sertescombot Tarját es a dagadot?
Disznóvágás utan nem írtam ra a zacskók ra mi micsoda es a szuzerme meg a karaj az orjacsont es az oldalas megvan de van csomó zacskó amiben nem tudom comb tarja vagy dagadó van.
Ne nevessetek legyszi.
Koszonom a segítséget.
😟
Igen, elvileg, normál körülmények között a tarján ott van a csont is...
Marad az a variáció, hogy kigondolod, hogy az egyikből, másikból mit is tudnál, mit is akarsz főzni-sütni, és amelyiket kivetted, kiengedted, annak megfelelően alakítod az ebédet!!!
Na így már én is jártam többször, hogy nem címkéztem fel az adott húst, és összefagyva nem ismertem fel. Persze ez már régen volt, azóta tanultam a következményekből, hogy kiolvadás után át kellett rendezi a menüt :)
Senki nem, nevet ki, előfordul ez még az öreg rókákkal is :))
De sőt, még akkor is járhatsz így, ha gondos öreg róka vagy, de lepotyog a ráragasztott címke a fagyasztás alatt.
Tényleg nincs más, minthogy kiolvasztod, megnézed, mi az, és annak megfelelően kezdesz hozzá a főzésnek, például ha comb, akkor pörkölt, ha tarja, akkor flecken, stb. Ez persze csak akkor működhet, ha a család többi tagja is kellőképpen rugalmas, az én exférjem például semmit nem volt hajlandó megenni, ami "nem volt előre megbeszélve".
Nem potyog le, ha dupla zacsiba teszed, és a citlit a 2 zacsi közé csúsztatod!!
Sőt ezeket a cetliket utána még meg is őrzöm, jó lesz legközelebb, mint pl. tarja, sertés szelet, sertés kockára, máj rántani, máj resztelt, csirke comb, csirke melle, csirke csontos, és hasonló feliratok ezzel a módszerrel többször is felhasználhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!