Sertéscombot szeretnék aszaltszilvával töleni, van valami bejáratott recepted?
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
Ha egész combunk van akkor a combon nagy lyukat készítünk éles késsel. Vagy pedig elvágjuk és kiteritjük mint a csirke vagy pulyka mellett : Ha ki teritetük akkor bacon szallonát teszünk rá és erre teszük az aszalt szilvát .
Majd feltekerjük és egybe megsütjük.
Én jobban szeretem ha szeleteket töltök meg mert könnyebben sül.
Ha bacont teszek a húsra a húst minmálisan sózom borsozom.
Nem csak belsejébe ,de a feltekert hús szeletre kivülre is tekerhetsz bacont..
Mindegyik alá egy-egy csík bacont teszünk, kicsit keresztbe úgy, hogy mindkét végük egyformán lógjon ki a hús alól, egyik vége jobbra, másik balra igazodjon.
Mindegyik hússzeletre teszünk 4-4 db aszalt szilvát, és rájuk hajtjuk a baconok kilógó végét.
A grillsütőt a legalacsonyabb fokozatra állítjuk, ráhelyezzük a húsokat, majd addig sütjük, míg a hús elkészül, utána picit feljebb emeljük a hőmérsékletet, hogy piruljon rá a bacon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!