Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagyon rossz ötlet a sertéscom...

Nagyon rossz ötlet a sertéscombot rántani?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 17:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
A sertéscombot rántva személy szerint nagyon szeretem. Vannak, akik azt mondják rá, hogy ehetetlen. Ízlés dolga. Ha most arra éhezel, biztosan neked is finom lesz, csináld meg nyugodtan.
2012. ápr. 20. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/20 anonim ***** válasza:
49%
Kicsit áztasd be fokhagymás tejbe ,igy biztos,hogy nem fog kiszáradni és omlos lesz..
2012. ápr. 20. 17:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/20 anonim ***** válasza:

Nem fog az kiszáradni akkor sem, ha nem áztatod be. Az eredeti rántott combot sosem áztattuk semmibe.

Persze, ha akarod?

2012. ápr. 20. 18:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/20 anonim ***** válasza:
71%
nem rossz ötlet:) kicsit ki kell klopfolni, és sütés közben többször is meg kell fordítani. az első fordítás után fedő alatt sütni, majd megint fedő nélkül.
2012. ápr. 20. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy lehet rántani,mint a karajt. Sütni viszont egyiket sem érdemes,mert nagyon száraz.

Tejbe áztatni fölösleges,az íze sem lesz olyan jó.

2012. ápr. 20. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/20 anonim ***** válasza:
45%
Hát én biztos nem forgatnám, és nem "főzném" fedő alatt a rántott húst, mert az a gőzben fedő alatt csak megedződik, és kemény lesz. Ha jó vékonyra kevered, akkor csak egy gyors sütés kell neki, és frissen sült marad." Régen vidéken én is láttam az öregasszonyok csinálták igy fedővel, még a csirkét is, de az minden volt csak rántott hus nem! Elázott panir.
2012. ápr. 20. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Kb a legjobb rántotthús alapanyag, szerintem még a karajnál is finomabb, ráadásul jóval olcsóbb.
2012. ápr. 20. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/20 A kérdező kommentje:

köszi a tippeket.

én is mindig azt hallom,hogy ezt nem jó rántani,mert száraz. viszont van itthon sertéscombom,és nem tudtam mit kezdjek vele,ezért kérdeztem. tudom,hogy jó pörköltnek,gulyásnak,tarhonyáshúsnak-de ilyesmi volt mostanában.-ezért maradt a rántotthús.

de ha van más ötletetek is,akkor azt leírhatnátok

2012. ápr. 20. 19:26
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
ha jó vékonyra kiveri azt a szerencsétlen húst, és nem tesz rá egyszer legalább fedőt, egy száraz vékony cipőtalp lesz az eredmény. ha valaki így szereti csinálja. kedves egészségedre kedves válaszoló!
2012. ápr. 20. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/20 anonim ***** válasza:
66%
19:00-es ! sokan vagyunk itt "öregasszonyok", de nem hiszem, hogy ázott panírral tálaltuk volna a rántotthúst egyszer is.ha olyat sütnék, amit te írtál,röstellném magamat!
2012. ápr. 20. 19:41
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!