Nagyon rossz ötlet a sertéscombot rántani?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 17:48
1/20 anonim válasza:
A sertéscombot rántva személy szerint nagyon szeretem. Vannak, akik azt mondják rá, hogy ehetetlen. Ízlés dolga. Ha most arra éhezel, biztosan neked is finom lesz, csináld meg nyugodtan.
2/20 anonim válasza:
Kicsit áztasd be fokhagymás tejbe ,igy biztos,hogy nem fog kiszáradni és omlos lesz..
3/20 anonim válasza:
Nem fog az kiszáradni akkor sem, ha nem áztatod be. Az eredeti rántott combot sosem áztattuk semmibe.
Persze, ha akarod?
4/20 anonim válasza:
nem rossz ötlet:) kicsit ki kell klopfolni, és sütés közben többször is meg kell fordítani. az első fordítás után fedő alatt sütni, majd megint fedő nélkül.
5/20 anonim válasza:
Ugyanúgy lehet rántani,mint a karajt. Sütni viszont egyiket sem érdemes,mert nagyon száraz.
Tejbe áztatni fölösleges,az íze sem lesz olyan jó.
6/20 anonim válasza:
Hát én biztos nem forgatnám, és nem "főzném" fedő alatt a rántott húst, mert az a gőzben fedő alatt csak megedződik, és kemény lesz. Ha jó vékonyra kevered, akkor csak egy gyors sütés kell neki, és frissen sült marad." Régen vidéken én is láttam az öregasszonyok csinálták igy fedővel, még a csirkét is, de az minden volt csak rántott hus nem! Elázott panir.
7/20 anonim válasza:
Kb a legjobb rántotthús alapanyag, szerintem még a karajnál is finomabb, ráadásul jóval olcsóbb.
8/20 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket.
én is mindig azt hallom,hogy ezt nem jó rántani,mert száraz. viszont van itthon sertéscombom,és nem tudtam mit kezdjek vele,ezért kérdeztem. tudom,hogy jó pörköltnek,gulyásnak,tarhonyáshúsnak-de ilyesmi volt mostanában.-ezért maradt a rántotthús.
de ha van más ötletetek is,akkor azt leírhatnátok
2012. ápr. 20. 19:26
9/20 anonim válasza:
ha jó vékonyra kiveri azt a szerencsétlen húst, és nem tesz rá egyszer legalább fedőt, egy száraz vékony cipőtalp lesz az eredmény. ha valaki így szereti csinálja. kedves egészségedre kedves válaszoló!
10/20 anonim válasza:
19:00-es ! sokan vagyunk itt "öregasszonyok", de nem hiszem, hogy ázott panírral tálaltuk volna a rántotthúst egyszer is.ha olyat sütnék, amit te írtál,röstellném magamat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!