Nagyon rossz ötlet a sertéscombot rántani?
Lehet még készíteni belőle a pörköltön, gulyáson kívül brassói aprópecsenyét, vagy éppen borsos tokányt.
Ha esetleg mégis sütni akarod, akkor lehetőleg egyben süsd, tűzdeld meg fokhagymával előző nap, egyéb fűszerekkel, sóval úgy puhítsd meg fólia alatt, majd fólia le, és külsejét szép pirosra. Körettel azért finom lesz az úgy is!
Rántott húsra sütés közben semmiképpen ne tegyél fedőt!
Egy 61 éve főző öregasszony.
akkor rajta, ideje kipróbálni fedővel. aztán majd írjatok, hogy rosszul tettétek-e...
nem azt írtam, hogy folyamatosan fedő alatt kell készíteni, hanem az első megfordítás után, majd később már szügségtelen.
mindenki másképp csinálja:))
látom megoszlanak a vélemények,hogy a fedőt használjuk-e vagy sem. végülis rántotthúst csináltam belőle,mert most az volt a gyorsabb,de köszönöm az ötleteket! még hasznos lesz!
ja,és végül kipróbáltam a fedős verziót!(persze nem volt rajta végig) és végülis jó lett az eredmény! de azért azt sem vonom kétségbe,hogy fedőnélkül is jó!
köszi mégegyszer mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!