Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagyon rossz ötlet a sertéscom...

Nagyon rossz ötlet a sertéscombot rántani?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 17:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Lehet még készíteni belőle a pörköltön, gulyáson kívül brassói aprópecsenyét, vagy éppen borsos tokányt.

Ha esetleg mégis sütni akarod, akkor lehetőleg egyben süsd, tűzdeld meg fokhagymával előző nap, egyéb fűszerekkel, sóval úgy puhítsd meg fólia alatt, majd fólia le, és külsejét szép pirosra. Körettel azért finom lesz az úgy is!

2012. ápr. 20. 20:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/20 anonim ***** válasza:

Rántott húsra sütés közben semmiképpen ne tegyél fedőt!

Egy 61 éve főző öregasszony.

2012. ápr. 20. 22:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/20 anonim ***** válasza:
Mindíg sertéscombot szoktunk venni rántani. Azért olyan nagyon vékonyra ne verd ki, mert szárz lesz nagyon. Fedő pedig nem kell rá!
2012. ápr. 20. 22:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/20 anonim ***** válasza:
Valóban a legnagyobb marhaság a fedő...
2012. ápr. 20. 22:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/20 anonim ***** válasza:

akkor rajta, ideje kipróbálni fedővel. aztán majd írjatok, hogy rosszul tettétek-e...

nem azt írtam, hogy folyamatosan fedő alatt kell készíteni, hanem az első megfordítás után, majd később már szügségtelen.

mindenki másképp csinálja:))

2012. ápr. 21. 05:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/20 A kérdező kommentje:

látom megoszlanak a vélemények,hogy a fedőt használjuk-e vagy sem. végülis rántotthúst csináltam belőle,mert most az volt a gyorsabb,de köszönöm az ötleteket! még hasznos lesz!

ja,és végül kipróbáltam a fedős verziót!(persze nem volt rajta végig) és végülis jó lett az eredmény! de azért azt sem vonom kétségbe,hogy fedőnélkül is jó!

köszi mégegyszer mindenkinek.

2012. ápr. 21. 09:45
 17/20 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy, hogy visszajeleztél, és pontott tettél a nagy "csata" végére:))
2012. ápr. 21. 11:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem a fedő a lényeg, hanem a hús feldolgozása. A combban hosszú egyenes izomrostok vannak, amelyeket a hentes egyben ad neked általában. Ha te vágod fel szeletekre, akkor törekedj arra, hogy az izomrostok ne hosszában legyenek a szeletben, hanem azokat kb merőlegesen kellene szelni, majd klopfolni. A hosszú rostok a sütés közben összeugranak és ettől lesz, nem ehetetlen, hanem csak roppant rágós a hús. Aztán, hogy mibe áztatod, mibe panírozod, hogyan sütöd, az már egyéni ízlés kérdése.
2012. máj. 8. 23:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/20 anonim ***** válasza:
ez így igaz, a rostokra merőlegesen kell szelni a húst,de, ha csíkokra vágjuk, akkor is. (pl tokányféléknél)
2012. máj. 9. 06:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/20 A kérdező kommentje:
köszi a tippet,ezekszerint én eddig mindig ösztönösen jól vágtam fel.
2012. máj. 9. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!