2/5 anonim válasza:
A dagadót én kétféleképpen ismerem:
- Tölteni (ezerféle módon!)
- ledarálni és megtölteni vele
káposztát, paprikát, karalábét,stb.
és rakottasokhoz is isteni...
3/5 anonim válasza:
Toros káposztába rakom, pörkölnek vagy darált húsnak is kiváló.
4/5 anonim válasza:
A "Csopaki aprópecsenye" = 4.-ik recept, én is ma akarom megcsinálni. Igaz, hogy éppen nincs gomba + paradicsom, de jó lesz az úgy is.
Persze, a többi recept is eléggé jónak tűnik, bármelyiket választhatod.
5/5 anonim válasza:
Több ázsiai ételt is dagadoval készítenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!