Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hasaljából/dagadóból mit...

Hasaljából/dagadóból mit lehet készíteni töltött húson kívül?

Figyelt kérdés
Sajnos ahhoz túl vékony hogy betöltsem. Nem lehet felszúrni.
2016. jún. 6. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Bármit.
2016. jún. 6. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Ledarálva fasírtnak, székelykáposztába is jó, és darabokban lesütve is bármilyen főzelékkel vagy más körettel.
2016. jún. 6. 19:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi 😊😊
2016. jún. 6. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

Nem darálnám le!

Ugyanúgy megsütném egyben, mintha meg lenne valamivel töltve! Nagyon finom pecsenyehús, sajnálnám ledarálni, annál értékesebb, finomabb. Az én szememben!

2016. jún. 7. 07:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A darálás csak egy opció volt, ha neked nem felel meg, semmi gond vele. Én is írtam a darabolt sütést is.

az , hogy egyben vagy darabokban pedig ez esetben lényegtelen.

2016. jún. 7. 07:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!