Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Dagadóból lehet mást is...

Dagadóból lehet mást is készíteni töltött dagadón kívül?

Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 08:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Megdarálod és bármire felhasználhatod: töltött káposztához, paprikához kiváló, mert nem száraz.
2012. szept. 20. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
fasirtnak is nagyon jó hús.
2012. szept. 20. 09:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

Minden rakott ételhez, amihez darálthús kell felhasználható.

kevés zsiradék kell alá,bolognaihoz, csilisbabhoz is megfelel, csak párolás után zsírjára kell visszasütni.

2012. szept. 20. 09:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Én ledarálva szoktam legszívesebben felhasználni, főleg fasírt elkészítéséhez. De láttam már vagdaltnak, gulyáshoz, töltött káposztához, kolbászhoz, tokányhoz, pörkölthöz használták.
2012. szept. 20. 09:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Aki szereti a zsírosabb húsokat sokféleképpen használhatja. a már említett darált változatokon kívül, székelykáposzta, pörkölt, darabolt sülthús is készíthető belőle.
2012. szept. 20. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 doboszoli ***** válasza:

A fentieken kívül:

Darabolva, fűszerezve, fólia alatt tepsiben simán megsütni.

Mennyei!

2012. szept. 20. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ!:)
2012. szept. 27. 16:56

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!