Dagadóból lehet mást is készíteni töltött dagadón kívül?
Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 08:58
1/7 anonim válasza:
Megdarálod és bármire felhasználhatod: töltött káposztához, paprikához kiváló, mert nem száraz.
3/7 anonim válasza:
Minden rakott ételhez, amihez darálthús kell felhasználható.
kevés zsiradék kell alá,bolognaihoz, csilisbabhoz is megfelel, csak párolás után zsírjára kell visszasütni.
4/7 anonim válasza:
Én ledarálva szoktam legszívesebben felhasználni, főleg fasírt elkészítéséhez. De láttam már vagdaltnak, gulyáshoz, töltött káposztához, kolbászhoz, tokányhoz, pörkölthöz használták.
5/7 anonim válasza:
Aki szereti a zsírosabb húsokat sokféleképpen használhatja. a már említett darált változatokon kívül, székelykáposzta, pörkölt, darabolt sülthús is készíthető belőle.
6/7 doboszoli válasza:
A fentieken kívül:
Darabolva, fűszerezve, fólia alatt tepsiben simán megsütni.
Mennyei!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ!:)
2012. szept. 27. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!