Sertés dagadóból mit lehet készíteni finomat és gyorsat?
Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 11:29
1/7 anonim válasza:
Én abból készítek mindig fasírtot.
3/7 A kérdező kommentje:
A fasírt jó ötlet! Hááát a töltéshez töltelék is kellene,de jó tudni hogy tölteni is lehet.Egyébként ebédre szeretnék gyorsan valamit csinálni belőle..köszönöm a választ mindkettőtöknek :)
2010. aug. 11. 11:42
4/7 anonim válasza:
Én is tölteni szoktam, a hagyományos csirkemájas töltelékkel! Felszúrod, és kész! Mondjuk nem olyan gyors! Attól függ, milyen sütőd van!Ha ez nem jó, akkor csak vágd össze, bedörzsölöd fűszerkeverékkel, zacskóba is megsütheted, vagy tepsiben fokhagymával vöröshagymával . Esetleg brassóiként is elkészítheted!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen...legközelebb ezt is kipróbálom :)
2010. aug. 11. 15:21
6/7 anonim válasza:
Hát már biztos, hogy késő, de legközelebbre talán jó lesz. Én dagadóból szoktam csinálni a székely káposztát. Ezen felül a legfinomabb darált húsnak való.Tehát töltött káposztának is jó.
7/7 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm,legközelebb ezt is kipróbálom :)szép napot!
2010. aug. 15. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!