2-3000 forintból mit tudok készíteni, amivel kb.15 embert megkínálok?
Sima szendvicsek is jók, de múlt héten csináltam zsíros kenyeret... Mit lehet még készíteni, ami gyors és olcsó?
Nem gond az sem, ha főzni kell. De a szendvics egyszerűbb lenne.
Gulyás, babgulyás, az nem túl melós, elrotyog szépen.
Vagy pizza.
Hát jóllakatni így se úgy se fogod őket, úgyhogy ha tényleg csak kínálásról lenne szó, akkor én gyümölcsöt kínálnék (alma, körte)...
De a szendvics nem tud unalmas lenni, úgyhogy ha eddig sikered volt vele, most is csinálhatsz. Zsír helyett mondjuk tepertőkrémmel kend meg és tegyél rá egy kis lilahagymát.
Na meg a régi szoci felvonulásokról eszembe jut a virsli-mustár-kenyér kombó.
van egy olcsó melegszendvicskrém receptem.lecsókolbászt megfőzzük, ledaráljuk, és hagymával, fokhagymával, borssal,őrölt köménnyel, mint a fasírtot fűszerezzük.finom, fűszeresnek kell lennie.
egy kis tejfölt adunk hozzá, hogy kenhető legyen, és vékony szelet kenyerekre kenjük. a tetejét megszórjuk kevés reszelt sajttal. a gáztepsire rakjuk, és a sajt olvadásáig sütjük.
puccosabb változata, ha kifliket keresztben félbe (csücsköket le)vágjuk, a belét kinyomjuk fakanállal (már, ha van neki )
az is mehet a kolbászfasírtba egy picit tejjel meglocsolva. a fél kiflikbe kanállal beletöltjük a masszát,a két végét , ami persze egy kicsit krémes, reszeltsajtba mártjuk, és így megy a sütőbe.
isteni ropogós lesz a kifli, és finom benne a fűszeres töltelék is.
vegyél mirelit leveles tésztát, 2-3 csomaggal,és egy kg virslit.
a tésztát kiolvasztod, kinyújtod jó vékonyra, felkockázod, a virslit velvágod akkorára, hogy kisebb legyen egy kockánál, ráteszed a tésztára átlósan, és a kocka két sarkát ráhajtod. tojással megkened, kb 10 perc alatt megsül. adhatsz hozzá szószt is mártogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!