Sertés dagadóból mit lehetne készíteni? Azon kívül, hogy megsütöm egyben töltelékkel, vagy anélkül!
Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 10:38
1/3 anonim válasza:
Töltött káposztába a legjobb fajta darált hús
2/3 anonim válasza:
Daráld meg,és akkor paradicsomos húsgombóc,fasírozott,stb.
3/3 anonim válasza:
Ha nem vagy egy örök fogyózós, ajánlom, hogy próbáld ki dagadóból a sertéspörköltet. Sokkal ízesebb, mint bármilyen más húsrészből. Én töltöttkáposztába is szoktam tenni egy darab dagadót, nem csak a töltelékbe, hanem külön is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!