Dagadóból mit készíthetek? Googleban csak a töltött van, de az uncsi.
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 12:24
1/5 anonim válasza:
Én szoktam darálni is, akkor sokmindent lehet csinálni belőle, egyébként csak sütni lehet, töltve vagy anélkül.
2/5 anonim válasza:
Én legjobban savanyú káposztában szeretem. De csináltam már Brassóit is belőle.
3/5 anonim válasza:
töltsd meg kolbászhússal, kötözd át, mint a köt.sonkát és úgy süsd meg.
cérnát levéve, phentetés után szépen szeletelhető,de hidegen is nagyon finom.
4/5 anonim válasza:
Lényegében bármit, amit combból is megcsinálnál.
Én pincepörköltet szoktam, rétegelve és együtt főzve paprikával, hagymával és krumplival - fedő alatt. Egyszerre beleteszek mindent, pici vörösborral és másfél órán át hagyom lassú tűzön főni-párolódni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Ezek nagyon jól hangzanak.
2010. dec. 1. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!