Hogy készíthetek tojást reggelire?
Hát, sütni nem tudod, mert letapadna, én buggyantott tojást csinálnék.
Egyszer jártam úgy, hogy főtt tojást akartam csinálni, de eltört a kezemben, a lábas felett, belepottyant a lábosba... :D Nem tettem bele ecetet meg semmit, mert nem tudtam, hogy kellene bele, úgy is jó volt. Azaz... Eddig még csak így ettem. Szóval ha nincs ecet vagy citromlé, az sem gond.
Vaj sincs? Abból is lehet rántottát sütni.
Ha nincs, akkor főtt vagy lágy tojás. Viszont ha kenyered sincs, akkor inkább főtt tojást csinálj, jobban laktat.
Egyébként teflonban lehet zsír nélkül rántottát sütni. Egyszer csináltunk a koleszben, de nagyon rossz lett. Nem égett le, meg semmi, de inkább egy gusztustalan állagú főtt tojásra hasonlított, mint rántottára.
Mikró van a közelben?
Ha tányérba felütöd a tojás, elötte vékonyan kikene vajjal azt, a tojásokba villával beleszúrsz, mehet a mikróba. Valami tülkörtojás féleség lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!