Csokival bevont mozsolát készíthetek otthon?
Figyelt kérdés
nagyon szereti a család a csokis mazsolát, tudjátok, amit zacskós drazsé formájában lehet kapni a boltokban. azt el lehet készíteni vajon itthon is? van aki csinált már ilyet? mi lehet a praktikája? mert hát ugye a mazsolákat egyenként csokiba forgatni... arra én nem vállalkoznék. van valakinek ötlete? vagy hagyjam inkább a fenébe?2011. okt. 21. 14:18
1/4 anonim válasza:
Kevés olvasztott csokiba dobj egy marék mazsolát, majd jól rázd össze benne. (Mint a gombócokon a prézlit.) Aztán egyenként tedd szilikonos sütőpapírra a mazsolákat, és hagyd azon megszáradni őket.
2/4 anonim válasza:
Én egy zacskóba raknék olvasztott csokit és úgy ráznám össze.
Kicsit teszel bele vajat akkor a fénnyesebb lesz a bevonat.
Nagy szemü mazsolákat veszel, akkir rácson le tudod utána hűteni.
De az is megoldás ha a bevonat után kakaóporba hepergeted (másik zacsiban rázod), mert talán akkor száradáskor/kihüléskor nem fognak összeragadni...
3/4 anonim válasza:
eggyenként?
bele fogsz őszülni :)))
De a szilikonos alátétnél ott a pont!
4/4 anonim válasza:
Zacskóba nem raknék meleg olvasztott csokit...kiolvaszthatja, a papírt meg eláztathatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!