Hogyan keszithetek otthon Vegetat?
A jol ismert fuszerkevereket szeretnem elkesziteni mindenfele tartositoszer nelkul.
Mibol,hogyan,melyik evszakban?
Kosziiii ....
En is valami ilyesmire gondoltam, de erdekelne, hogy csak ennyi az egesz amire mindketten gondoltunk, vagy van valami amire figyelni kell vagy milyen fuszereket kell meg hozzaadni stb...?
Koszi neked is! :)
Nincs kimondottan alap receptem rá, ezért nagyjából írom le az arányokat:
- 5 db sárgarépa
- 2 db gyökér
- 2 fej vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- fél fej zeller
- fél csokor zöldségzöld
- 3 db paprika (minél több fajta, annál jobb)
- kb. 3-4 ek. só
-ezen kívül bármi beletehető még, amiről úgy gondoljuk "oké" lesz benne én pl. múltkor zöldbabot is tettem hozzá
A lényeg: minden zöldséget megmosunk, tisztítunk, hámozunk, egyebek.... majd előkapjuk a jó öreg húsdarálót, és szépen átdarálunk rajta mindent.
Ha ez kész elkeverjük sóval, majd befőttes üvegben eltesszük.
Hűvös helyen sokáig eláll, mivel a só konzerválja. (erre figyeljünk, hogy mivel ez alapból sós, az ételeket nehogy elsózzuk!)
A bontott üveget én hűtőben szoktam tárolni.
Wow...koszi a sok hasznos receptet meg a weboldalt is!!!!
Es legyszi elkuldened nekem a szegedi ceg elerhetoseget, ha Neked megvan?????
Nagyon kosziiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!