Sertés dagadóból milyen könnyen elkészíthető finom ételt tudtok ajánlani egy kezdőnek?
A dagadó elég sokoldalúan felhasználható, aránylag olcsó hús.
A fentieken kívül lehet gondolkodni a megdarálásán is, így fasírt, töltött káposzta/paprika,(egyáltalán nem bonyolult egyik sem, nem értem néhány fiatal versenyző miért ódzkodik tőle), esetleg bolognai, lasagne, bármilyen rakott zöldséges dolog is könnyen készíthető belőle, mert kellően szaftos hús.
A töltött nálunk is nagy kedvenc, hidegen, melegen, ott a felszúrásra, összevarrásra/tűzésre ügyelj, mert hajlamos a sütőben kézigránátként viselkedni.
Tökéletesen igazad van, hiszen, mint darálthús ezerféleképpen felhasználható. nem is tudom miért, de nekem rögtön a töltöttdagadó jutott eszembe.
a múltkor elszúrtam a felszúrást, hát megfoltoztam...
egy kis darabka húst háztartási cérnával szabályosan alávarrtam a lyuknál és jöhetett a töltelék.
a végét letűzöm hústűvel, aztán átkötözöm a cérnával, mint anno a kötözött sonkát.persze a cérnát még időben a pihentetés után el kell távolítani.
Ismételten,- tény, hogy minden darálthúsos ételhez kiváló a dagadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!