Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ajánlanátok valami finom és...

Ajánlanátok valami finom és könnyen elkészíthető fagyireceptet ebben a nagy melegben?

Figyelt kérdés
Tejes, gyümölcsös, bármilyen megoldás jöhet :)

2013. jún. 19. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én citrommal, vagy összetört eperrel/málnával szoktam joghurtos-tejszines fagyit csinálni.

1 kis doboz tejszint felverek félkeményre, majd hozzáadom a citrom levét, vagy az összetört gyümölcsöket, 1 natur joghurtot, cukrot és ezekkel együtt még tovább verem szép habosra, majd megy a mélyhűtőbe, negyedóránként át szoktam kavargatni, elég gyorsan fagyi állagú lesz.

2013. jún. 19. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én fagyasztott gyümölcsöt szoktam ledarálni géppel, amígy kásás lesz cukorral édesítem, és ennyi.

Ez az igazi gyümölcsös fagyi :).

2013. jún. 19. 16:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én csak natúr joghurtot mézzel, gyömölccsel összeturmixolok és lefagyasztom.
2013. jún. 19. 17:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Remek! Köszönöm szépen a házifagyikülönlegességeket :) Mindet ki fogom próbálni, mert iszonyatosan meleg van, úgyhogy lesz időm kísérletezni szerintem :)
2013. jún. 20. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!