Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudsz bevált, nem fujtós...

Tudsz bevált, nem fujtós meggyes piskóta receptet?

Figyelt kérdés

2013. jún. 14. 15:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Milyen az a fujtós???


Egyébként sima piskótatésztába szoktam rakni a meggyeket, tejszínhabbal eszem.

2013. jún. 14. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 A kérdező kommentje:
az hogy megfulladsz tőle,, száraz
2013. jún. 14. 15:58
 3/17 anonim ***** válasza:

Ha vajas piskótát csinálsz, az nem lesz fujtós, igaz, nem is sül olyan szép magasra, én ilyesmit szoktam csinálni:

[link]

2013. jún. 14. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Sima piskótába beleszóród a lisztben megforgatott meggyet és kész.
2013. jún. 14. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 A kérdező kommentje:
nem lesz fújtós?
2013. jún. 14. 16:03
 6/17 anonim ***** válasza:
0%

Neked "fujtós" a sima piskóta?


Ebbe gondolj bele, és megvan a válasz. Szerintem nem. Sima piskótát sütök, finom, puha, levegős.


És mivel nem vetted a célzásom: "fujtós" nem létezik, a szó helyen használva fojtós.

2013. jún. 14. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 anonim ***** válasza:
Én is fujtósnak érzem a sima piskótát, még ha meggyes, akkor is, ezért szoktam vagy olajos, vagy vajas piskótát készíteni, a vajas nagyon finom nyári gyümölcsökkel.
2013. jún. 14. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 anonim ***** válasza:

Szia!


Nekem van egy tejfölös piskóta receptem, ami nem fujtós.

Este leírom neked, ha jó, most még a munkában vagyok!!


Üdv két gyermekes Anyuka

2013. jún. 14. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 anonim ***** válasza:
Én olajos piskótára szoktam szórni a lisztbe forgatott, majd szitán lerázott meggyet. nem süllyed bele, és nagyon finom, könnyű a süti. nem száraz, nem fojtós.
2013. jún. 14. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 anonim ***** válasza:
Hát, ha túlsütöd, persze, hogy fojtós lesz, mert kiszárad. De, ha jól kivered a tojást (fehérjét és a sárgáját is), nem töröd agyon a habot, a lisztet fokozatosan szitálod bele, akkor nem lesz vele gáz. Én egy késhegynyi sütőport szoktam tenni 6 tojáshoz, többet nem szabad, mert kiszárítja.
2013. jún. 14. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!