Tudsz bevált, nem fujtós meggyes piskóta receptet?
Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 15:47
1/17 anonim válasza:
Milyen az a fujtós???
Egyébként sima piskótatésztába szoktam rakni a meggyeket, tejszínhabbal eszem.
2/17 A kérdező kommentje:
az hogy megfulladsz tőle,, száraz
2013. jún. 14. 15:58
3/17 anonim válasza:
Ha vajas piskótát csinálsz, az nem lesz fujtós, igaz, nem is sül olyan szép magasra, én ilyesmit szoktam csinálni:
4/17 anonim válasza:
Sima piskótába beleszóród a lisztben megforgatott meggyet és kész.
5/17 A kérdező kommentje:
nem lesz fújtós?
2013. jún. 14. 16:03
6/17 anonim válasza:
Neked "fujtós" a sima piskóta?
Ebbe gondolj bele, és megvan a válasz. Szerintem nem. Sima piskótát sütök, finom, puha, levegős.
És mivel nem vetted a célzásom: "fujtós" nem létezik, a szó helyen használva fojtós.
7/17 anonim válasza:
Én is fujtósnak érzem a sima piskótát, még ha meggyes, akkor is, ezért szoktam vagy olajos, vagy vajas piskótát készíteni, a vajas nagyon finom nyári gyümölcsökkel.
8/17 anonim válasza:
Szia!
Nekem van egy tejfölös piskóta receptem, ami nem fujtós.
Este leírom neked, ha jó, most még a munkában vagyok!!
Üdv két gyermekes Anyuka
9/17 anonim válasza:
Én olajos piskótára szoktam szórni a lisztbe forgatott, majd szitán lerázott meggyet. nem süllyed bele, és nagyon finom, könnyű a süti. nem száraz, nem fojtós.
10/17 anonim válasza:
Hát, ha túlsütöd, persze, hogy fojtós lesz, mert kiszárad. De, ha jól kivered a tojást (fehérjét és a sárgáját is), nem töröd agyon a habot, a lisztet fokozatosan szitálod bele, akkor nem lesz vele gáz. Én egy késhegynyi sütőport szoktam tenni 6 tojáshoz, többet nem szabad, mert kiszárítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!