Milyen finom, könnyen elkészíthető kajákat tudtok kezdő szakácsoknak?
Figyelt kérdés
ami nektek bejött :D
ja és ne édességet :D
2013. júl. 20. 16:03
1/3 anonim válasza:
tojásos nokedli nem egy ördöngösség, én simán tudok csinálni, pedig a főzőművészetem nem túl kifejlett még:D
2/3 anonim válasza:
Szinte bármit meg tudsz csinálni kezdőként is, csak egy jó szakácskönyv kell hozzá, amikor én főzni kezdtem, fogtam a szakácskönyvet és szép sorjában megcsináltam mindent, amit szerettem volna, még ketl tésztákat is.
Előszőr kezdd egytál ételekkel, pl modt van a lecsó zezonja, ez könnyen elkészíthető, de egy tejszines csirkemmel is, csak beteszed sütőpapírral bélelt és vajjal kikent tepsibe a sózott és beborsozott szeletelt csirkemmellet, leöntöd egy doboz tejszinnel és fólia alatt megsötöd közepes lángon kb 45 perc alatt. Ez gyors és finom, mellé csinálhatsz krumplipürét, vagy sült krumplit.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!