Lesz bajom, ha a csirkehus egy picit ragos lett?
Figyelt kérdés
Csinaltam sajtos csirkemellet es amikor lattam hogy mar szep barnas a sajt, akkor kivettem a sutobol, kb 40-45 percig volt bent, de mintha kicsit ragosnak ereznem a hust. Lehet bajom tole?2021. szept. 22. 14:55
1/3 anonim válasza:
Ennyi idő alatt meg kell sülnie. Ha akármi bajod lehetne tőle akkor az látszana is a húson.
2/3 anonim válasza:
Az nem nyers, sőt, lehet, hogy pont túlsütötted, kiszárítottad. A csirkemell alapból száraz hús, és az öreg tyúk szálas, rágós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!