Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lesz bajom, ha a csirkehus...

Lesz bajom, ha a csirkehus egy picit ragos lett?

Figyelt kérdés
Csinaltam sajtos csirkemellet es amikor lattam hogy mar szep barnas a sajt, akkor kivettem a sutobol, kb 40-45 percig volt bent, de mintha kicsit ragosnak ereznem a hust. Lehet bajom tole?

2021. szept. 22. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idő alatt meg kell sülnie. Ha akármi bajod lehetne tőle akkor az látszana is a húson.
2021. szept. 22. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az nem nyers, sőt, lehet, hogy pont túlsütötted, kiszárítottad. A csirkemell alapból száraz hús, és az öreg tyúk szálas, rágós.
2021. szept. 22. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. szept. 22. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!