Marhapörkölt kicsit ragos lett?
Mar lekapcsoltam a gazt alatta, nem ehetetlen nagyon finom de a nagyobb darab húsokat kicsit nehezebb megragni igy arra gondoltam holnap (mivel úgyis kicsit túl csípős) felengednem kis plusz vizzel es foznem meg egy fel orat.
Ez igy megoldja a hus ragossagat igy hogy ma mar ejszaka a hűtőbe lehűl? Masnap fozhetem tovább? :D
Folytathatod a főzést, de ha már most finom, akkor ne öntsd fel vízzel, hanem tegyél bele amikor már felmelegedett egy fél mokkáskanálnyi szódabikarbónát és fedő alatt főzd el (10 perc).
A húspuhítók is ebből vannak jórészt.
Nem kell tovább ragozni.
Főzzed meg rendesen.
Én meg azt mondom, hogy csak a nagyobb darabokat szedd át egy lábasba, pici vízzel, csipet sóval főzd még egy kicsi, és utána forrald össze a többivel.
Mivel úgyis csípősebb lett, mint akartad, így kb. kiegyenlítik egymást, de a már eddig puhára főtt falatokat nem kell agyonfőznöd!!!
#6
Végül is hogy oldottad meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!