A marha májat meddig kell főzni?
Figyelt kérdés
Marhapörköltet főzök, viszont van itthon egy darab marhamáj, szeretném azt is beletenni.
Csak csirkemájat szoktam venni, az gyorsan kész van, viszont nem tudom, hogy a marhát mikor célszerű a húshoz kevernem. Elég ennek is 10-20 perc?
Előre is köszönöm a segítséget!
2017. nov. 25. 09:37
1/2 anonim válasza:
Minden májat csak szilárdulásig szabad főzni, ezt pedig úgy tudod ellenőrizni, hogy egyet kettévágsz.
A marhapörköltben van só és víz, ez mindkettő keményíteni fogja a májat, ezért én a helyedben nem főzném bele.
Csináld meg külön, só és víz nélkül, aztán ha kész összekeverheted, ha akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!