Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyasztóból kivett nyúl,...

Fagyasztóból kivett nyúl, illetve marha húst lehet-e felengedés után még 12 vagy 24 órás pácolásnak alávetni?

Figyelt kérdés

2017. szept. 8. 19:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen lehet, a pácok is tartósítanak valamennyire.

Szóval semmi baja nem lesz a pácolt húsnak akár 24 óra múlva sem.

2017. szept. 8. 19:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet, söt akár magában a pácban is lehet kiolvasztani, akkor még alaposabban beveszí az ízeket. De a pácolás valamennyire a tartósít is, ezért semmi akadálya a dolognak.
2017. szept. 8. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!