Fagyasztóból kivett nyúl, illetve marha húst lehet-e felengedés után még 12 vagy 24 órás pácolásnak alávetni?
Figyelt kérdés
2017. szept. 8. 19:35
1/2 anonim válasza:
Igen lehet, a pácok is tartósítanak valamennyire.
Szóval semmi baja nem lesz a pácolt húsnak akár 24 óra múlva sem.
2/2 anonim válasza:
Igen, lehet, söt akár magában a pácban is lehet kiolvasztani, akkor még alaposabban beveszí az ízeket. De a pácolás valamennyire a tartósít is, ezért semmi akadálya a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!