Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vadas marha máskép, jó lehet így?

Vadas marha máskép, jó lehet így?

Figyelt kérdés
Amire gondoltam, hogy vadast sütni fogom római tálba zöldségekkel és az utána visszamaradt zöldséges szaftból elkészítem a vadas mártást a szokásos módon
2017. máj. 6. 09:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez a valódi elkészítési módja, persze, hogy jó. Annyi, hogy én nem szoktam annyi zöldséget mellétenni, amennyiből tisztességes mennyiségű mártás kijön, úgyhogy főzök még hozzá külön, pl. levesben. A húst pedig a párolás előtt körbesütöm füstölt szalonna kiolvasztott zsírjában, és ezzel a pecsenyelével, meg a pörccel együtt teszem be a Pataki-tálba.
2017. máj. 6. 09:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Egész biztos tökéletes lesz, ahogy így belegondoltam, máris ráéheztem.
2017. máj. 6. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Az igazi, autentikus vadas így készül.
2017. máj. 6. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Teljesen jó a gondolat, bár a római/pataki tál nem feltétlen kelléke a jó vadasnak. Nem attól lesz autentikus, az biztos.

Viszont ezekben az edényekben igen finomra lehet sütni együtt a húst a zöldségekkel, amiből kiváló vadas készülhet.

2017. máj. 8. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!