Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egy csomó darált, de zsírszegé...

Egy csomó darált, de zsírszegény marhahúsból hogy tudnám kihozni a legjobb hamburgerhúst?

Figyelt kérdés
Zsiradék hozzáadása nélkül, mert az nincs itthon. Tegyek hozzá tojást? Füszerezés? Valami ötlet? :)

2017. márc. 18. 11:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam bele tojást tenni hamburger húsnak ez a lényege: Só bors hagyma azt kész,a hagyma is elhagyható de én szoktam. Ne várd hogy egy mekis lapos hamburger hús lesz belöle ez azért vastagabb olyan igazi "Fald fel Amerikás".
2017. márc. 18. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
50%

AZ igazi hamburger SOVÁNY darált marhahús, nagyon kevés oval füszerezve és úgy sütve.


Az összes többi füszer/ízésítö utólag kerül rá.


Szóval ami neked van, az az optimális alapanyag!

2017. márc. 18. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!