Egy csomó darált, de zsírszegény marhahúsból hogy tudnám kihozni a legjobb hamburgerhúst?
Figyelt kérdés
Zsiradék hozzáadása nélkül, mert az nincs itthon. Tegyek hozzá tojást? Füszerezés? Valami ötlet? :)2017. márc. 18. 11:23
1/2 anonim válasza:
Én nem szoktam bele tojást tenni hamburger húsnak ez a lényege: Só bors hagyma azt kész,a hagyma is elhagyható de én szoktam. Ne várd hogy egy mekis lapos hamburger hús lesz belöle ez azért vastagabb olyan igazi "Fald fel Amerikás".
2/2 anonim válasza:
AZ igazi hamburger SOVÁNY darált marhahús, nagyon kevés oval füszerezve és úgy sütve.
Az összes többi füszer/ízésítö utólag kerül rá.
Szóval ami neked van, az az optimális alapanyag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!